Nazilli"de alışverişi canlandırmak ve kriz ortamında hareketliliği sağlamak için kolları sıvayan NTO YÖNETİMİ, yeni bir kampanya ile çalışmalarına başladı. İlk çalışmayı Oda Üyesi A.Vahit Aysan"ın işyerinde başlatan NTO, burada gerçekleştirdiği protokol ile kampanyayı başlatmış oldu. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Polis MYO Müdürü Yaşar Özen, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Güntay ve NTO Üyeleri ilk imza töreninde hazır bulundu.
Kampanya başlangıç töreninde bir konuşma yapan NTO Başkanı A.Gültekin Kılınç, tüm Dünya"da devam etmekte olan Küresel Ekonomik Kriz nedeniyle ülkemizde de etkisini sürdürmekte ve ölçek büyüklüğüne bakmaksızın tüm işyeri ve işletmelerimizi olumsuz etkilemekte olduğunu ifade ederek “Krizin en yıkıcı etkilerinden birisi; talep yetersizliği ve dolayısıyla nakit sıkışıklığı olarak ortaya çıkmaktadır. Ekonomik politikalara yön veren Devlet Organları olumlu karşıladığımız gerekli önlemleri almakla birlikte Nazilli Ticaret Odası olarak bizde bölgesel anlamda kendi çözümlerimizi üretme gayreti içindeyiz. Bu İlkeden hareketle İlçemizde alışveriş ve ticareti artırmak, ilçemizden komşu illere yönelen ticareti, Nazilli lehine geliştirmeye gerekse uluslararası büyük marketler lehine gelişen tüketim hareketini yerli firmalarımıza ve işyerlerine yönlendirmek için; fiyat indirimlerinin yanında, çeşitli vade ve satış avantajları sağlayacak alternatiflerin ilan edilmesi suretiyle “Haydi Nazilli alışverişe” adında bir kampanya yapmayı planladık. Buradaki temel amaç küçük ve orta ölçekli işletmelerimizin perakende satışlarını yükseltip bir nebze olsun üyelerimizi nefes aldırmaktır” dedi.
Tüketicilere seslenen Kılınç, “İhtiyaçlarımızı ertelemeyelim. İmkânımız dâhilinde ihtiyaçlarımızı şehrimizden karşılayalım. Bu kampanyanın afiş ve ilanlarını gördüğünüz işyerlerinden yapacağınız alışverişler mutlaka menfaatinize olacaktır. Doğal olarak ancak başka yerlerde bulabileceğiniz şeyler olacaktır. Ancak dışarıda yaptığımız alışverişlerde çok dikkatli ve tutumlu olmak gerekiyor. Bugün burada “Haydi Nazilli alışverişe” kampanyasını hep birlikte başlatıyoruz. Nazilli"de harcayalım, Nazilli kazansın, biz kazanalım” diye konuştu.