Leonardo DiCaprio’dan ayrılır ayrılmaz Ryan Reynolds’la aşk yaşamaya başlayan Blake Lively, çapkın bir kadın olduğu yönündeki iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.

Elle Dergisi’nin Amerikan versiyonuna konuşan güzel oyuncu Blake Lively, “Hayatıma sadece 4 erkek girdi. Bütün ilişkilerim uzun soluklu ve ciddiydi. Ben aşkı ciddiye alan bir kadınım. Enerijimi ve sevgimi boş ilişkilere harcayamam” dedi.

Arka arkaya Hollywood'un en ünlü isimleriyle ilişki yaşayan 1987 doğumlu Lively, Leonardo Di- Caprio ile yaşadığı aşkın ardından gazetecilerden kaçmaya başlamıştı.

LEONARDO DICAPRIO
Bar Rafaeli ile ayrılmadan önce Lively ile görüşmeye başlayan Leonardo DiCaprio, ihanetinin bedelini ödüyor. Lively'nin arkadaşları, güzel oyuncunun da DiCaprio'dan ayrılık kararı almadan önce rol arkadaşı Ryan Reynolds ile görüşmeye başladığını söylüyor.

KELLY BLATZ
Yönetmen Kelly Blatz ve Lively, çocukluklarından beri tanışıyor. Blatz, ilişki yaşadığı Lively'nin 'Gossip Girl'deki rol arkadaşı Penn Badgley ile görüşmeye başladığını öğrendiğinde sırtından vurulmuş gibi hissedip, o dönem Lively hakkında sert açıklamalar yapmıştı.

PENN BADGLEY
Penn Badgley, Lively ile 'Gossip Girl' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladı. Lively'nin aldattığı Blatz'in hakkındaki açıklamalarına sert cevap verdi. Ancak genç yönetmenle aynı kaderi yaşadı. İlişkileri henüz resmen sona ermeden, Lively'nin ismi DiCaprio ile anılmaya başladı.

RYAN REYNOLDS
Scarlette Johansson ile boşandıktan sonra ismi Sandra Bullock ile anılan Reynolds, Blake Lively ile ilişki yaşamaya başladı. Reynolds, konu hakkındaki soruları yanıtsız bıraksa da evinden Lively ile çıkarken çekilen fotoğrafları hakkında açıklama yapmadı!