Galatasaray"da yönetim, teknik heyet ve futbolcular, UEFA Kupası"nda yarın Fransa"da oynanacak Bordeaux maçına kilitlendi. Sarı-kırmızılı ekibin maça en iyi şekilde hazırlanmasını isteyen yöneticiler bazı tedbirleri uygulamaya koydu.
Buna göre kafileyi bugün Bordeaux"ya götürecek özel uçağa yöneticiler dışında kimse alınmayacak. Uçağın kapıları önceki Avrupa kupası maçlarının aksine, taraftarlara ve bazı özel misafirler dışındaki sponsor firma temsilcilerine de kapatılacak.
Yolculuk boyunca ve karşılaşma saatine kadar futbolculara terapi uygulayacak olan sarı-kırmızılılar, taraftarların, takımın Bordeaux"da kamp yapacağı otele alınmalarını da yasakladı. Otele basın mensupları ile futbolcu yakınlarının da alınmayacağı açıklandı.

Kaptanlar iş başında
İkinci yarının ilk 4 maçında 8 puan kaybederek ligdeki zirve yarışında hesapta olmayan ağır darbeler yiyen Galatasaray"da futbolcular da Bordeaux maçını dönüm noktası olarak görüyor. Antalya yenilgisi ardından hedef tahtasına oturtulan sarı-kırmızılı futbolcular, Teknik Direktör Skibbe ve yönetime, “Bordeaux maçıyla hayata döneceğiz” sözünü verdiler.
Ligdeki puan kayıplarının ardından ağır travma geçiren oyuncuların dünkü antrenman öncesi toplantıda özeleştiri yaptıkları, “Bu tablo elbette bizim eserimiz. Herkes şapkasını önüne koyup düşünecek. Hakem konusunu gereğinden fazla abartıp, maçlara konsantre olamadık” dedikleri belirtildi.
Kaptanlar Ayhan ve Ümit"in ise yönetimin ve teknik heyetin dışarı çıkmasından sonra, “Bugüne kadar bütün isteklerimiz yerine getirildi. Diğer kulüplerde futbolcular bırakın primleri, transfer taksitlerini alamazken bize ödemeler yapıldı. Kredimizi tükettik. Bordeaux"yu yenerek ayağa kalkmalıyız” ifadelerini kullandıkları bildirildi.