GAZİANTEP"te kredi kartını kullandırdığı arkadaşının trafik kazasında ölmesi üzerine biriken 5 bin lira borcunu ödeyemeyen 3 çocuk babası inşaat işçisi 28 yaşındaki M.İ, "Hayat çok garip" diye not bırakıp, kendini iple tavana asarak intihar etti.

Fevzi Paşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda inşaatlarda kalıp ustası olarak çalışan M.İ, geçen yıl kredi kartını verdiği arkadaşının trafik kazasında ölmesi, ailesinin de borcu kabullenmemesi üzerine 4 bin lira civarındaki borcu kendine kaldı.

İnşaatta çalışarak ailesini geçindiren ve zaman zaman ev kirasını ödemekte zorluk çeken M.İ, kredi kartı borcuna bin liradan fazla faiz de eklenince bunalıma girdi. Yakınlarına cep telefonuyla kısa mesaj göndererek intihar edeceğini bildiren M.İ, kendisini iple evinin tavanına asarak yaşamına son verdi. Aldıkları mesajla eve gelen yakınları M.İ"nin tavanda iple asılı cesedini bulunca sinir krizi geçirdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonunda M.İ"nin cesedi otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi"ne götürüldü. Bu arada odadaki masada M.İ"nin "Hakkınızı helal edin. Sizi çok seviyorum. Hayat çok garip. Yaşamak çok garip" yazdığı not bulundu. Arkadaşına kredini kartını kullandırdığı, onun trafik kazasında ölmesi üzerine bu parayı ödemek zorunda kaldığı, cenazesi, Karşıyaka Merkez Camii"nde kılınan namazın ardından Asri Mezarlık"ta toprağa verildi.