Ağır yaralanan Özkal kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Kaza ardında bir çok soru işareti bıraktı.

Kazanın ardından yapılan ilk incelemelerde kazaya karşı yönden gelen ve alkolü olduğu iddia edilen sürücünün aşırı hız yapmasının sebep olduğu rapor edildi. Kaza sonrası pek çok ihmal olduğu da belirlendi.

Yol kenarında bulunan mazgal açıktı, MOBESE kameraları çalışmıyordu.

Çarpıp kaçan sürücü hala bulunamadı

Taksi şoförü Özkal, geride gözü yaşlı bir eş ve 3 çocuk bıraktı. Savcılık ve emniyet görevlileri olayı çok yönlü araştırıyor ancak şu ana kadar bir sonuç alınamadı.

İstanbul"un en görkemli yerlerinden biri olan bölgede MOBESE kameralarının çalışmaması ve mazgalın açık olması Türkiye"de insan hayatının önemsizliğini bir defa daha ortaya koydu.

Yol yarışçıların mı oldu?

Özellikle geçtiğimiz 1 ay içerisinde sahil yolunda 20"ye yakın trafik kazasının meydana geldiği, kazalarda 8 kişinin hayatını kaybettiğini söyleyen Özkal"ın arkadaşları, hiç bir önlem alınmadığını belirtiyorlar.

Ekmek parası için taksi şoförlüğü yapan Hikmet Özkal"ın ölümü Türkiye'de bir gerçeği daha gözler önüne serdi. Sahil yolu hız tutkunlarının yarış pisti haline geldi.

Hürriyet