Kadıköy Kızıltıprak'ta marketten alışveriş yaptıktan sonra evine gitmek için otobüs durağına gelen 70 yaşındaki Zahide Güçlü, fenalaşarak yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Güçlü hayatını kaybetti. Yaklaşık 50 yıldır aynı yastığa baş koydukları eşini hareketsiz gören Halil Güçlü'nün gözyaşı dökerek olanları izlemesi çevredekileri duygulandırdı.

Olay, Recep Peker Caddesi üzerindeki Kızıltoprak otobüs durağında meydana geldi. Marketten aldığı malzemelerle durakta otobüs beklemeye başlayan Zahide Güçlü (70), aniden yere yığıldı. Güçlü'nün düştüğünü gören vatandaşlar, ilk müdahalenin ardından hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa süre sonra gelen 112 acil sağlık ekipleri, yaşlı kadını hayata döndürmek için büyük çaba gösterdi.

Bu sırada durakta otobüs bekleyen yolcular ise sağlık ekiplerinin çalışmalarını meraklı gözlerle seyretti. Uzun süre yerde kalp masajı yapılan Zahide Güçlü, daha sonra ambulansla Dr. Siyami Ersek Kalp Damar ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Güçlü'nün hayatını kaybettiği belirtildi.

Bu arada, vatandaşların haber vermesi üzerine koşarak olay yerine gelen Zahide Güçlü'nün eşi Halil Güçlü, kalp masajı yapılan eşini görünce göz yaşlarına boğuldu. Yerdeki eşine bakarak ağlayan yaşlı adamı çevredeki vatandaşlar teselli etti. Yaşlı kadının marketten aldığı malzemeler ise otobüs durağında kaldı.