Birkaç saatliğine kılık değiştiren ünlüler, renkli görüntüler yarattı
Ayşe Arman: Dansçı olmak isterdim!
Ayşe Arman 'kılık değiştirme' hikayesini kendisi kaleme aldı: Bülent Cankurt, "Bir daha dünyaya gelsen ne olmak isterdin?" diye sordu. "Oruspu! Ağzında bir ağızlık, güzel iç çamaşırlar giymiş, müthiş bir escort kız" dedim. "Şahane olur" dedi. "Dalga geçiyorum, tabii ki istemem" dedim. Sonra "Josephine Baker" dedim. Efsane dansçılardan biri.

İzzet Çapa
Cerrah
Ünlü işletmeci Çapa: "Hayat seçimlerden ibarettir, derler. Okulda çok istememe rağmen, iki arada kalmış; seçimimi cerrahlık yerine işletmeden yana kullanmıştım. Demek ki kaderimde eğlence hayatında cerrah olmak varmış."

Halil Bahçecioğlu
Oto tamircisi
Ünlü göz doktoru Bahçecioğlu: "Çocukluğumdan beri bir şeyleri onarmak istemişimdir. Oto tamiri de tıpkı insanları onarmak gibi geliyor bana. Kabloları insanın sinirleri, damarları olarak düşünebilirsiniz."

Berna Sağlam
Balerin
Halkla ilişkiler uzmanı Sağlam: "Baleye dört yaşında başladım. Ama dizlerimde oluşan yorgunluk nedeniyle ara vermek zorunda kaldım. Biraz ihmal, biraz zamanın geçmesiyle başlayamadım bir daha. Bale hayatım ve hayalim de yedi sene sürmüş oldu."

Turgay Artam
Pilot
Ünlü antikacı Artam: "Pilotluk hep yüksekte yapılan keyifli bir iş. Yolcu olarak bile keyif aldığıma göre uçakları kullanırken kim bilir neler hissederdim. Yükseklerde uçan bir iş düşlerdim hep."