Yağış nedeniyle yeni açılan bazı cadde ve bulvarlarda çökme meydana gelirken, bazı yerlerde logarlar tıkandı. Aydın Merkez"de bulunan ve inşaatı yeni tamamlanan 7 Eylül İlköğretim Okulu binası tamamen sular altında kaldı. Bodrum kartı adeta havuza dönen okulda maddi hasar meydana gelirken, inşaatı henüz teslim alınmayan okulun daha az zarar görmesi için belediye ekipleri seferber oldu.
Akşam saatlerinde başlayan sağnak yağış Aydın merkezin yanı sıra ilçelerde de etkili oldu. Aydın şehir merkezinde belediyeye ait tüm ekipler yağmur sularının ev ve işyerlerine zarar vermemesi için sürekli logarların temizliğini yaptı. Aydın merkez Güzelhisar Mahallesi"nde ise kanalizasyonun tıkanması nedeniyle bazı yerlerde kanalizasyon tepmesi yaşandı. İl merkezinde en büyük hasar ise inşaatı yeni tamamlanan ve önümüzdeki günlerde eğitim-öğretime açılması beklenen Aydın Merkez 7 Eylül İlköğretim Okulu"nda meydana geldi. Kanalizasyonun geri tepmesi nedeniyle yağmurdan sonra okulun bodrum katında bulunan tuvaletten okula su dolmaya başladı.
Bodrum katta bulunan klozetten bir dereden boşalıyormuşçasına akan sular sonucu okulun bodrum katı kısa sürede adeta havuza döndü. Konferans ve spor salonları, malzeme depoları ve kalorifer dairesinin bulunduğu bodrum katta dolan sular diğer birçok malzemeyle birlikte hiç kullanılmayan elektronik kalorifer araçlarında da büyük çapta hasar meydana getirdi. Okulda bulunan bir çok malzeme sular altında kalması nedeniyle henüz hiç kullanılmadan kanalizasyondan taşan sulardan zarar gördü. İnşaatı yapan firmanın görevlileri basın mensuplarının haber yapmasını engellemek istedi. Sular altında kalan okulda bodrum kata dolan suları tahliye etme çalışmaları ise halen devam ediyor.