Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Kırklareli ve Edirne çevreleri ile, öğle saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey doğusu, Kastamonu, Sinop, Bilecik, Artvin ve Bursa'nın doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIĞI :Ülke genelinde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve batı, Ege ve Akdeniz kıyıları ile Marmara'da güney ve güneybatı, zamanla Karadeniz kıyılarında doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice (30-50km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA
: Parçalı bulutlu, zamanla Trakya ve doğusu yer yer çok bulutlu, Kırklareli, Edirne ile öğle saatlerinde Bursa'nın doğusu ve Bilecik çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesiminin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde bölgenin iç kesimleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimi ve Sinop çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı yer yer çokbulutlu, öğle saatlerinde Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van'ın doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.