Yapılan son değerlendirmelere göre, Ülkemizin doğu kesimlerinde görülecek yağışların genellikle yağmur, sabah ilk saatler ile akşam saatlerinden itibaren Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Van, Muş, Hakkari, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bu sabah ilk saatler ile gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 
 
HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
 
RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (40-60 km/s) olarak esecek.
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA: Parçalı, yer yer çok bulutlu geçecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/s) olarak esecek. 
 
EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Rüzgar; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/s) olarak esecek.
 
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.
 
İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.Sabah ilk saatler ile gece saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı görülecek.
 
BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçecek.
 
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu karadeniz ile Samsun, Ordu ve Tokat çevreleri aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.
 
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu (Erzincan, Tunceli, Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan, Iğdır, Bingöl, Bitlis, Muş, Van, Hakkari, Şırnak) aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur, bu sabah ilk saatler ile akşam saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Van, Muş ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur, yükseklerde kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. 
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu (Diyarbakır, Ş.Urfa, Mardin, Siirt, Batman) ile Ş.Urfa'nın doğu çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek.