Türkiye İşçi Emeklileri Derneği(TİED) Nazilli Şubesi Yönetimi, Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Atatürk'ün emekliye ayrılışının 74. yıldönümü nedeniyle bu ziyareti gerçekleştirdikleri belirten TİED Nazilli Şube Temsilcisi Cahit Coşkun, "Atamızın emekliye ayrıldığı bu özel günde, hastanelerimizde tedavi gören emeklilerimizi ve diğer hastaları ziyaret ederek birer gül verip gönüllerini almak istedik" dedi.
Daha önce Adnan Menderes Devlet Hastanesine bir ziyaret gerçekleştirerek burada tedavi görmekte olan hastaların gönüllerini aldıklarını ifade eden TİED Nazilli Şube Başkanı A.Cahit Coşkun, Mustafa Kemal Atatürk'ün mareşallik rütbesinden emekli olduğu 30 Haziran tarihinin "Emekliler Haftası" olarak kutlandığını hatırlattı. Bu hafta etkinlikleri kapsamında Nazilli'deki hastanelerde tedavi gören tüm hastaları ziyaret ettiklerini kaydeden Coşkun, "Bu anlamlı günde, hem hastalarımıza birer gül vererek geçmiş olsun dileklerinde bulunmak hem de Ulu Önder Atatürk'ümüzün emekli oluşunu anmak için Nazilli Devlet Hastanemizi ziyaret ettik" dedi.
Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Fikri Özçetin, anlamlı ziyaretlerinden dolayı dernek üyelerine teşekkür etti. Ulu Önder Atatürk"ü her anlamda anmanın öneminden söz eden Özçetin “Atamızın bu emekliler haftası içerisinde hastalarımızı ziyaret ederek anılması, bir kez daha hatırlatılması çok özel bir durum. Dernek yöneticilerimizi bu anlamda kutluyorum” dedi.
Üyelerle bir süre sobet eden Özçetin, kendilerine rehberlik etmek üzere Başhemşire Mücella Alkan"ı görevlendirdi. Tek tek tüm hastaları ziyaret eden üyeler, zamam zaman duygusal anlar yaşadılar. Yaşlı bir hastanın kendisi gibi emekli olan hiç tanımadığı arkadaşları tarafından ziyaret edilerek çiçek verilmesi, hastayı gözyaşlarına boğdu.