Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi"nde görev yapacak bir Kadın Doğum Uzmanı ve bir fizik tedavi uzmanı göreve başladı, 2 Kadın Doğum Uzmanı ise yolda.
Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi"ne yoğun yaz sezonu öncesinde yeni hekimlerin atamaları yapıldı. Daha önce İzmir Kiraz Devlet Hastanesi"nde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Doktor Gündüz Demir göreve başladı. Söke devlet Hastanesi"nde görev yapacak diğer Kadın Doğum Uzmanı hekimlerin atamasının gerçekleştiği ve önümüzdeki günlerde görevlerine başlayacakları öğrenildi. Daha önce Nazilli Devlet Hastanesi"nde görev yapan Haluk Uçkan ve Aydın Doğum Evi"nde görev yapan Harun Topuz"un önümüzdeki günlerde yeni görev yerleri olan Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi"nde göreve başlayacakları öğrenildi.
Bu arada Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi"nde Fizik Tedavi Uzmanı sayısı ikiye çıkarıldı. Daha önce Ordu"nun Ünye ilçesinde görev yapan Fizik Tedavi Uzmanı Fatma Çiğdem Kutlu Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi"ndeki görevine başladı.
Sökeliler ve yaz mevsimi ile birlikte bölgeye hitap edecek Söke Devlet Hastanesi"nde hizmet kalitesinin her geçen gün arttırılmasına çalıştıklarını belirten Başhekim Uzman Doktor Kasım Çetin; “Hastanemizden emekli olan Kadın Doğum Uzmanları yerine yeni atamalar gerçekleşti. 4 olan kadro sayımızda 3 uzman görevlerine hastanemizde başlarken; Hastanemizde Kadın Doğum Uzmanlığı branşında bir kadro boşta kaldı. Bu atamanında yaz ayları sonunda gerçekleşmesini bekliyoruz. Diğer taraftan Hastanemizin ikinci fizik tedavi uzmanı da görevine başladı. Arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyor, Söke"ye hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.