Acıbadem Hastaneleri"nin sahibi Mehmet Ali Aydınlar"ın Kıbrıs"ta askerlik yapan oğlu Kerem izin gününde geçirdiği trafik kazasında can verdi. Kerem"in bulunduğu araçta 2 kişi daha ölürken halası ve eniştesi de yaralandı

Acıbadem Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Fenerbahçe eski yöneticisi Mehmet Ali Aydınlar"ın KKTC"de askerlik yapan 21 yaşındaki oğlu Mehmet Kerem Aydınlar dün geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Terhisine 20 kaldığı öğrenilen Kerem Aydınlar, dün çarşı iznine çıktı ve Türkiye"den ziyaretine gelen halası ve eniştesiyle birlikte gezmek için otomobil kiraladı. Enişte Mehmet Aslanoğlu (59) yönetimindeki ZEG 052 plakalı araç saat 17.00 sıralarında Gazi Magusa yakınlarındaki Yeni İskele Yolu Çukurova Kavşağı civarında karşı yönden gelen Mehmet Şenol (41) yönetimindeki HV 400 plakalı araç ile çarpıştı. Korkunç kazada Mehmet Kerem Aydınlar ve Cemal Coşkun (59) olay yerinde, Gülten Coşkun (57) ise hastaneye kaldırılırken yolda can verdi. Ağır yaralanan Mehmet Aslanoğlu ile halası Selma Aslanoğlu (54) Lefkoşa Devlet Hastanesi"nde ameliyata alındı. Diğer araçtaki Mehmet Şenol ile oğlu Alan Şenol (6) da yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazada can veren Coşkun çiftinin hala Selma Aslanoğlu"nun komşuları olduğu öğrenildi.

Yarbay aileye bilgi verdi

Acı haberin duyulması üzerine Aydınlar ailesinin yakınları cenazeleri almak için Kıbrıs"a gitti. Büyük bir acı yaşayan anne Seher Aydınlar ve baba Mehmet Ali Aydınlar cenazeyi Bakırköy Acıbadem Hastanesi"nde bekledi. Spor ve iş dünyasından başta Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan olmak üzere çok sayıda isim hastaneye akın ederek Mehmet Ali Aydınlar"a başsağlığı diledi. Bu arada bir yarbay hastaneye giderek Kerem Aydınlar"ın öldüğü kazayı aileye resmi olarak bildirdi. Kerem Aydınlar"ın cenazesinin sabah İstanbul"a getirileceği ve Üsküdar İlahiyat Fakültesi Camii"nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

ANNE VE BABASI YIKILDI

Baba Mehmet Ali Aydınlar ve anne Seher Aydınlar acı haberle yıkıldı. Yakınlarının desteğiyle ayakta durabilen Aydınlar çifti, oğullarının cenazesini Bakırköy Acıbadem Hastanesi"nde bekledi.