Aydın"da 2 yıl önce dönemin Kültür ve Turizm Bakanı Aydın Milletvekili Atilla Koç tarafından açılan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi aradan geçen 2 yılda taleplere cevap veremez duruma geldi. Hastanede en kaliteli hizmeti vermeye çalıştıklarını belirten Başhekim Ersin Sancak, sadece Aydın"dan değil çevre illerden gelen hastalara da hizmet verdiklerini belirtti.
Aydın"da hastalar daha önce Aydın Devlet ve Atatürk Devlet Hastanelerinin Diş Servisleri"nde tedavi olurken, 22 Ocak 2006 tarihinde düzenlenen törenle Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi"nin hizmete açılması ile her iki hastanenin de diş servisleri kapatıldı. İlk günlerde sakin olan hastaneye kısa sürede Aydın"ın ilçelerinin yanı sıra çevre illerden hastalar da gelmeye başladı. Her gün binlerce kişinin tedavi olduğu hastanede mevcut bina, hasta yoğunluğunu karşılayamaz hale geldi.
Her gün binlerce vatandaşa ağız ve diş sağlığı hizmeti verdiklerini kaydeden Hastane Başhekim Ersin Sancak, “Yeni bir hastane olmamıza rağmen, hizmet kalitemiz çok iyi. Sadece Aydın"daki değil çevre illerdeki pek çok hasta da bizim hastanemizde tedavi oluyor” dedi.