Özellikle asker eşleri için ayrılık kolay olmasa da kavuşmanın mutluluğu tarif edilemiyor. Bir hafta önce 101 günlük Aden Körfezi"ndeki görevini başarı ile tamamlayarak yurda dönen TCG Gaziantep Gemisi"nin Komutanı Mehmet Cem Okyar"ın eşi Çiğdem Okyar ile Başçarkçı Berk Küçükkeçeci"nin eşi İrem Küçükkeçeci, her zaman hasret çektiklerini ancak asker eşi olmaktan büyük gurur duyduklarını belirttiler.

TBMM tarafından verilen yetkiye istinaden Haziran ayının başında Aden Körfezi'nde, korsanlarla mücadele etmek için göreve çıkan TCG Gaziantep Gemisi"nin yurda dönüşünü hasretle bekleyen yüzlerce hanımın arasında 2 kişinin heyecanı daha farklıydı. Gemi Komutanı Mehmet Cem Okyar"ın eşi İrem Okyar ile Başçarkçı Berk Küçükkeçeci"nin eşi İrem Küçükkeçeci, “Askerlik, kadar hasretlik de güzel bir duygu.

Hasret duyguları içinde göreve uğurluyoruz. Her zaman kavuşacağımız günü bekliyoruz. Ayrılık zor gelse de kavuşmak güzel oluyor” diyerek her zaman gururlu bir ayrılığın hasretini çektiklerini söylediler.