HAŞEMA Tekstil A.Ş'nin haşema katolog çekimleri Antalya'da yapıldı. Bu yıl haşemada batmayan şort, ve su geçirmeyen cepler göze çarpıyor. Nar çeçeği renginin hakim olduğu modellerde swarovski taşlar ve simli nakışlar dikkat çekiyor.

Haşema Tekstil'in haşema katalog çekimleri turizm merkezi Belek'te bulunan 5 yıldızlı Kempinski Otel'de yapıldı. Slovakya uyruklu Bailey Nortje ile Güney Afrikalı Jana Gafelova'nın yer aldığı katalog çekimlerine bir erkek manken katıldı.

Haşema Tekstil A.Ş'nin sahibi Mehmet Şahin, 2009 yılı haşema çekimleriyle ilgili bilgi verdi. Bu yılki kreasyonda batmayan şort ve su geçirmeyen ceplerin göze çarptığını söyleyen Şahin, “Modellerde swarovski taş, simli nakışlar, çok fonksiyonlu ve aparatlı modeller dikkat çekiyor. Nar çiçeği, kahverengi, lila, yeşil, pembe ve mavi renkler ön planda” dedi. Bu yıl likralı kumaştan üretilen modellere ağırlık verdiklerini söyleyen Şahin, “Hem denizde hem havuz için kullanılabilen, kısaltılabilen, uzatılabilen modeller 2009'da ön plana çıkacak” diye konuştu.

3 mankenin katıldığı katalog çekimleri, havuz başında, bahçede ve denizde gerçekleştirildi.

DHA