ADD Aydın Şube Başkanı Günver Güneş, yaptığı yazılı açıklamada, 13 askerin şehit olması ve 7 askerin yaralanmasına yol açan terörist saldırısını, alçakça ve insanlık dışı olarak nitelendirerek, saldırıyı düzenleyenleri ve ele başlarını kınadıklarını belirtti. 
     Güneş, şehit olan askerlere rahmet, yaralılara acil şifalar ve şehit aileleri ile Türk milletine başsağlığı diledi. 
     Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Türk milletinin haklı bir infial ve öfke içerisinde olduğunu ifade ederek, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına başsağlığı dileğinde bulundu. 
     Memur-Sen Aydın İl Başkanı Baki Karaer de saldırıyı nefret ve şiddetle kınadıklarını ifade ederek, Türk milletinin, karanlık odaklar tarafından üretilen kaos ve bunalım senaryolarına asla müsaade etmeyeceğini belirtti. 
     HAS Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Kürşat Uğur da şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralı askerlere acil şifalar diledi. 
     Terörün yıllardır büyük acılar yaşattığına işaret eden Uğur, bu acının sona ermesi için başta siyaset kurumu olmak üzere, devletin bütün kurumlarına büyük görev düştüğünü belirtti.