DENİZLİSPOR, yeni sezonun hazırlıklarına yeni teknik sorumlusu Erhan Altın'ın gözetiminde başlarken Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan kaleci Cenk ve Çağlar, takım arkadaşlarıyla birlikte bugün Özel Tekden Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Denizlispor yönetimiyle temaslarını sürdürdüğünü belirten kaleci Cenk, "Denizlispor'a, Göztepe'den 16 yaşında geldim. Kariyerimi Denizlispor'a borçluyum. Her futbolcu Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi kulüplerin formasını giymek ister. Transfer gerçekleşirse gurur duyarım. Ancak, Denizlispor'un menfaatleri de önemli. Çünkü Cenk'i Cenk yapan Denizlispor'dur. Hayırlısı neyse o olsun" dedi.

Çağlar ise Denizlispor'la sözleşmesinin sürdüğünü, başka kulüplerle görüşme yapmasının etik olmayacağını vurgulayarak şunları söyledi:

"Kalsam da, başka kulübe gitsem de aslanlar gibi oynarım. Transferimle sadece Denizlispor Kulübü ilgileniyor. Denizlispor kiminle anlaşırsa, oraya giderim. Her an bavulumu toplamaya hazırım, Denizlispor'da kalıcı olacakmış gibi de hazırlıklıyım. Kendimi gitmek için şartlandırmadım."

Erhan Altın ise iskelet kadronun korunduğunu, takıma 4 takviye yaparak rekabet ortamını arttıracaklarını söyledi, "Geçen sezonki gibi stres yaşamak istemiyoruz. İyi bir kadromuz var. Sağlıklı transferler yaparsak, Denizlispor diri bir takım olur" dedi.