CHP kulislerinde 2011 yılında yapılacak milletvekilliği seçimi nedeniyle teşkilatlarda vizyon değişikliğine gidileceği konuşuluyor. Kulislere göre; milletvekili aday adayı olmak isteyen il başkanlarının istifası ile boşalacak yerlere yeni isimler atanacak. Ayrıca seçim öncesi bazı örgütlerde de vitrin değişikliğine gidilecek.-CHP kulislerinden sızan bilgiye göre; İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek milletvekili adayı olabilmek için istifa edecek.

CHP kulislerinde 2011 yılında yapılacak milletvekilliği seçimi nedeniyle teşkilatlarda vizyon değişikliğine gidileceği konuşuluyor. Kulislere göre; milletvekili aday adayı olmak isteyen il başkanlarının istifası ile boşalacak yerlere yeni isimler atanacak. Ayrıca seçim öncesi bazı örgütlerde de vitrin değişikliğine gidilecek.

-BERHAN ŞİMŞEK ADAY OLACAK MI?-

CHP kulislerinde İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek"in milletvekili aday adayı olabilmek için istifa edeceği konuşuluyor. Şimşek"in milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesiyle boşalacak İstanbul il yönetiminde de yeni bir yapılanmaya gidilecek.

-ÇALIŞAN ÖRGÜT KALACAK-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandumdan önce yaptığı açıklamada çalışmayan örgütün görevden alınacağı mesajını vererek, şöyle demişti: "Çalışan örgütler çalışmalarını sürdüreceklerdir, başarılı olurlarsa her zaman destek vereceğiz, çalışmayanlar ise görevlerinden ayrılacaklardır."

-ÖRGÜTLERE OTURMAYIN TALİMATI-

CHP kulislerinden sızan bilgiye göre; örgütlerde değişiklik yapılması halinde örgütlerin performansına bakılacak. Çalışan örgüt, halkla iç içe olan teşkilatlar kalacak, ancak yerinde oturan örgütte değişiklik yapılacak. (ANKA)