Fatih Terim'in takımda görmeyi çok istediği milli futbolcu yeniden gündeme geldi. Yönetim Hamit'le önümüzdeki hafta masaya oturacak

Ara transfer için kolları şimdiden sıvayan Galatasaray yönetimi gözünü İspanya'ya çevirdi...

Sarı-Kırmızılı yönetim sezon başında da transferi için çok uğraşmasına rağmen renklerine bağlayamadığı Hamit Altıntop için yeniden devreye girdi. İspanyol basını da dün bu flaş gelişmeyi manşetten okuyucularına duyurdu.

ŞANS BULAMIYOR

Hamit'in yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından yeniden takıma döndüğünü fakat Mourinho'nun rotasyonu içinde şans bulamadığını belirten AS Gazetesi, "Eğer son dakika sürprizi olmazsa Hamit devre arasında takımdan ayrılacak. Ona en yakın takım ise, sezon başında da isminin sıkça anıldığı Galatasaray" ifadesini kullandı. Gazeteler, inatçı bir kişiliği olan Hamit'in takıma girmek için pes etmeyeceğini fakat Mourinho'nun tavrı karşısında fazla direnemeyeceğini de belirtiyor.

MİLLİ MAÇLAR BEKLENİYOR

Bu gelişmeler sonrasında Galatasaray yönetiminin önümüzdeki birkaç gün içinde milli futbolcuyla temasa geçmesi bekleniyor. Fatih Terim'in de takımda görmeyi en çok istediği futbolculadan biri olan Hamit için Milli Takım'ın Hırvatistan maçlarının ardından düğmeye basılacak.

ALMANLAR DA PUSUDA AMA...

İspanyol gazeteleri, birkaç Alman kulübünün de Hamit konusunda pusuda beklediği, fakat tecrübeli yıldızın Real Madrid'den ayrılması halinde ülkesine döneceğini ifade etti.

JOSE İLE YILDIZI BARIŞMADI

İspanyol basını yaşadığı ağır sakatlık sonrası bir türlü Mourinho'nun gözüne giremeyen Hamit Altıntop'un Ocak ayında takımdan ayrılacağı fikrinde birleşiyor. takvim