Gazi Bulvarında Erdal Özkan"ın kullandığı 68 EF 880 plakalı kamyonun, Ergin Çevik"in kullandığı 07 BFR 11 plakalı otomobile arkadan çarpması, bu otomobilin de kontrolden çıkarak Ali Cemil Kızılkaya idaresindeki 07 BOV 46 plakalı motosiklete çarpmasıyla meydana gelen kaza; ölen motosiklet sürücüsü Kızılkaya ile yaralanan hamile eşi Nihal Kızılkaya"nın mutluluklarını sona
erdirdi.

Antalya Devlet Hastanesi"nde Üroloji Servisinde temizlik şirketi adına görev yapan Ali Cemil Kızılkaya"nın ölümü, kendisinin ve eşinin ailesi ile iş arkadaşlarında büyük üzüntü yarattı.

DOKTOR KONTROLÜNDEN DÖNÜYORLARDI


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 2004 yılında evlenen ve üç yaşında bir erkek çocukları bulunan Ali Cemil (29) ile Nihal Kızılkaya (24) çifti, Nihal Kızılkaya"nın 5,5 aylık hamile olması nedeniyle doktora kontrole gitti. Kontrolde bir erkek çocukları daha olacağı haberini alan çift motosikletle Demirgül Mahallesindeki evlerine dönerken, kaza geçirdi.

Kızılkaya çiftinin yakınları AA muhabirine yaptıkları açıklamada, kazada ölen ailenin ilk çocuklarının kalbinin delik olması nedeniyle ameliyat geçirdiğini ve çiftin uzun süre çocuklarının sağlığa kavuşması için mücadele ettiğini belirterek, bu zor günlerinde en büyük tesellilerinin birbirlerine sevgileri olduğunu söyledi.

Ali Cemil Kızılkaya"nın, eşine son derece düşkün olduğunu, üzerine titrediğini anlatan yakınları, Nihal Kızılkaya yeniden hamile kaldığında çok mutlu olduklarını, kazanın bu mutluluklarını sona erdirdiğini, şimdi kazada ağır
yaralanan Nihal Kızılkaya"nın iyileşmesi için dua ettiklerini kaydetti.

Ali Cemil Kızılkaya"nın annesi Hanım Kazalkaya, yakınları tarafından evinde teselli edilmeye çalışırken, tüm aile ve yakınları Nihal Kızılkaya"nın yaşaması için dua ediyor.

SON ANLARINDA BİLE EŞİNİ DÜŞÜNDÜ

Kazada ağır yaralanan ve ambulans ekiplerinin geldiği sırada son anlarını yaşanan Ali Cemil Kızılkaya"nın, doktorlara, "Eşim hamile, beni bırakın onunla ilgilenin" dediği de ortaya çıktı. Kızılkaya"nın cenazesi Uncalı Kent Mezarlığında toprağa verildi.

Kazadan yaralanan 5,5 aylık hamile Nihal Kızılkaya"nın tedavisinin Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yoğun bakım servisinde devam ettiği, genç annenin bilincinin açıldığı, bebeğinin de yaşadığı bildirildi.

Kalça kemiğinde ve vücudunda kırıklar olan genç kadına hamile olması nedeniyle tıbbı müdahalede zorluklar yaşandığı belirtilirken, Nihal Kızılkaya"nın çok sevdiği eşinin ölümünü rüyasında gördüğünü söyleyerek yakınlarına Ali Cemil Kızılkaya"nın öldüğünü söylettiği öğrenildi.

Öte yandan kazayla ilgili gözaltına alınan kamyonun sürücüsü Erdal Özkan ve otomobil sürücüsü Ergin Çevik de adliyeye sevk edilecek.