AYDINPOST ÖZEL HABER - Biçimi sayesinde, baskı yapmadan destekleyen ve bebek büyüdükçe sürekli genişleyen hamileler özel korse ile bebeğinizi hem radyasyona karşı koruyabilir hem de konforlu bir süreç geçirebilirsiniz.

Relax Maternity tarafından Türkiye’de satışa sunulan hamilelere özel radyasyon önleyici korseyi Aydın’da Ecem Medikal’den temin edebilirsiniz.

YENİLİKÇİ ÖZELLİKLERE SAHİP

107.20120713104403.jpg

Destekleyici ve koruyucu bant, dikişsiz teknoloji ile tasarlanan hamilelere özel radyasyon önleyici korse, destek ve esnek bant içerir. Dikişsiz biçimde esnek kumaştan yapılmıştır. X-Statik gümüş iplikleri elektromanyetik dalgalara karşı koruma sağlar. Ayrıca ürünü giymek kolay ve pratiktir. Hoş ve ince bir kumaş kullandığı için de vücudunuzda kötü bir görüntüye sebep olmaz.

RADYASYONA KARŞI ANNE VE BEBEĞİ KORUMADA ÇOK ETKİLİ!

Ecem Medikal’in ürün yelpazesinde bulunan hamile bayanlara özel radyasyon önleyici korse sayesinde, anne adayları güvenli bir hamilelik süreci geçiriyor. Biçimi sayesinde, baskı yapmadan destekleyen ve bebek büyüdükçe genişleme özelliğine sahip olan bu korse, antibakteriyel, antistatik ve terapi gibi sayısız özelliğinin yanında özel kumaşı X-Statik gümüş, elektromanyetik dalgalara karşı yüzde 98 oranında koruma da sağlıyor. Ürünün ön kısmındaki destek, karın bölgesini koruduğu gibi, destekliyor ve rahatlık sağlıyor.

İŞİN UZMANI NE DİYOR Kİ?

Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Kadın hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Adnan Özkutucu, anne karnındaki bebeği radyasyona karşı nasıl korunabileceğini anlattı.

109.20120713104711.jpg

Dalında uzman ve herkes tarafından başarılı bir doktor olarak bilinen Dr. Özkutucu “Her geçen gün yaşam şartları ve çevresel değişimler nedeniyle güncel temel ihtiyaçlarımız da bununla ilintili olarak değişime uğramaktadır.  Bunlardan birisi olan electromagnetic smoking (elektromagnetik kirlilik) gün geçtikçe önemi artan bir unsur olmaktadır. Yapılan araştırmalar maalesef göstermektedir ki; çevresel elektromagnetik radyasyon kirliliğinin bağışıklık sisteminin zayıflamasından, otonomik sinir sistemi ve davranışsal değişim, DNA hasarına ve hatta kanser oluşumuna dek birçok sağlık sorununa giderek artan oranda görülüyor olmasında önemli katkısı bulunmaktadır. Durum böyle olunca da bununla ilgili önlemler giderek önem arz etmektedir. Günlük yaşamda erişkin bireyler için cep telefonu, bilgisayar vb. radyasyon önleyici aksesuarlarla birçok önlemler alınmaya çalışılırken, halbuki öte yandan bunlardan çok daha büyük önem verilmesi gereken intrauterin dönem(rahim içi yaşam) de bebeklerin tamamen korunmaya muhtaç oldukları ve çevresel faktörlere oldukça duyarlı olduğu göz ardı edilmektedir. Özellikle anne karnında bebeğin genetik yapısının oluştuğu ilk günlerde radyasyona bağlı olarak alabileceği bir hasar çok ciddi ve telafisi mümkün olmayan hastalıklara neden olabilir. Doğa normal çevresel faktörler karşı bebeği anne karnında koruma altına alırken, radyasyona karşı maalesef yeteri kadar koruması mümkün değildir, zira Dünyamız her geçen gün tolere edemeyeceği kadar giderek artan elektromagnetik radyasyona maruz kalmaktadır. İnsanoğlunun oluşumu sırasında en hassas olduğu anne karnındaki dönemde alacağı hasarlar belki de ömür boyu taşıyacağı hastalıklar halinde ortaya çıkması mümkündür” dedi.

Başarılı Doktor Adnan Özkutucu ayıca, “Dolayısıyla anne karnındaki bebekleri radyasyona karşı koruyabilecek gebelik anti-radyasyon bariyer korseleri önem verilmesi gereken bir unsurdur. Gebeyken mutlaka düzenli olarak anti-radyasyon korsenin giyilmesi uygundur. Bu giysiler çoğu insanın düşündüğünün aksine, sadece cep telefonu ve bilgisayar kullanımı olan yüksek riskli gebeler için değil, gündelik yaşamda her gebe tarafından devamlı kullanılması gereken bir kıyafettir. Zira yaşadığımız ortam dikkatlice düşünülecek olursa uydu yayınları, baz istasyonları, evinizde olmasa dahi komşularınızdan gelen wireless yayınlar gibi birçok ortamda radyasyon kirliliği mevcuttur. Dolayısıyla bebeğini koruma altına almak isteyen tüm gebelerin hatta gebe kalmayı düşünenlerin dahi bebeğini radyasyona karşı korumak için anti-radyasyon korsesini düzenli olarak giymeye özen göstermeleri gerekmektedir” diye konuştu.

BU ÜRÜNE SAHİP OLMAK İSTEYENLERE…

Radyasyona karşı koruma özelliği bulunan bu korseye sahip olmak için Ecem Medikal’e uğramanız yeterli. Bilgi için 0256,212 72 31 no.lu telefonu arayabilir ya da www.ecemmedikal.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

108.20120713104856.jpg