Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi "Hayatımın Rolü" dün akşam başladı. Usta aktör Haluk Bilginer'in Ebru Özkan'la başrolünü paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Çelen oturuyor. Gamze Özer'in senaryosunu yazdığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca İlhan Şeşen, Bekir Aksoy, Güzin Özyağcılar, Emel Göksu, Ebru Aykaç, Tiraje Başaran, Su Kutlu, Berke Tevik, Alisa Sezen gibi ünlü isimler de yer alıyor.


BİLGİNER KADIN KILIĞINDA

Haluk Bilginer, "Hayatımın Rolü" için, her çekim günü İngiliz makyaj ustası Kristyan Mallet tarafından hazırlanan maskeler yardımıyla kadın kılığına girdi.
Velayetleri annelerine verilen çocuklarını görebilmek için kılık değiştiren bir adamı canlandıran usta oyuncunun kullandığı maskeler Londra'da hazırlanıyor ve her bölüm için Türkiye'ye en az üç dört maske gönderiliyor.

HER ŞEY ÇOCUKLARI İÇİN

Dizinin konusu ise şöyle: Müşfik ve Ela'nın evlilikleri hiç iyi gitmemektedir. Ela, Müşfik'in ne kadar iyi baba olduğunun farkında olsa da onu çok sorumsuz bulmaktadır. Karısına ve çocuklarına karşı büyük bir sevgi besleyen Müşfik, istemeye istemeye boşanmayı kabul eder. Fakat mahkemenin çocukları annelerine vermesi üzerine çocuklarından ayrı kalmak istemeyen Müşfik, kendince bir çözüm üretir. Sıra dışı bir baba olan Müşfik, Ela'nın evde bir bakıcıya ihtiyacı olduğunu öğrenince hemen başvurur. En iyi bulduğu çözüm dadı kılığına girerek çocuklarının bakıcısı olmaktır. Mükemmel peruğu, birazcık makyaj ve bütün durumlara elverişli elbisesi ile Bayan Halime, kendini işine adamış bir bakıcı olarak hemen işe alınır. Bu şekilde olduğundan bambaşka bir karaktere bürünerek çocuklarının ve karısının güvenlerini tekrar kazanan Müşfik'in başı aksiliklerden bir türlü kurtulmaz.