Halk, 'Bizim fikrimizi yazmış' diyerek ünlü gazeteciye destek çıktı.

Su testisi su yolunda kırıldı... İşte bu sözler, Defne Joy Foster için yazılmış en dikkat çekici satırlardı. Yazının sahibi usta gazeteci Hıncal Uluç olunca tartışmadan da kaçılamadı! "Kimse saygı göstermemi beklemesin" diyen Uluç, şöhretler dünyasından tepki gördü ama halktan tam puan aldı. İşte vatandaşın Hıncal Uluç'a yazdıkları:

Korhan Öngör: Son derece doğru bir yorum, olayı okuduğumda aynı soruyu ben de sordum. Allah rahmet eylesin ama her öleni azize kabul etmek de saçma...

Bora Akyürek: Günümüz dizileriyle beynimiz hayli yıkanmış. Eşinin yerinde olmayı hiç istemezdim.

Yahya Güçyetmez: Hıncal Bey'e sonuna kadar katılıyorum... Evli ve çocuklu bir kadının, o gün tanıdığı biriyle ne işi var!

Sevim Aksoy: Hıncal Bey, kimsenin dile getiremediği ama herkesin düşündüğü gerçekleri söylemiş.

Mehmet Çiçek: Tebrikler.. Hıncal Uluç, 'Kral çıplak' dedi.. Evet Defne çıplak..

Vefik Özçelik: Defne'yi bir ekran figürü olarak eğlenceli bulurdum. Ama bu yaptıklarının doğru olduğunu göstermez.

Mithat Önel: Bu yazıya imzamı atarım.

MAHKEME YOLUNDA!

Evladı Defne Joy Foster'ın ölümüyle yıkılan Hatice Foster Bodrum'a dönmedi. Kızının evinde damadı İlker Solmaz ve torunu Can Kılıç'la yaşamaya başlayan Foster, Defne'nin evinde hayatını kaybettiği Kerem Altan'ın "O gece yakınlaştık" sözlerine dava açacağını söyledi. Acılı anne, kızına hakaret edenlerle de mahkemede hesaplaşacağını belirtti.

'HINCAL ULUÇ'UN YAZDIKLARI DOĞRU'

Defne Joy Foster'ın ölmeden önce birlikte eğlendiği aktör Tolga Karel de, Hıncal Uluç'a destek çıktı. Karel, "Yazılan birtakım şeyler doğru. Bence işin insani boyutunu düşünmek gerek" dedi. Ünlü oyuncu, polis çağırırsa gidip ifade vermeye hazır olduğunu da söyledi.

takvim