Kuşadası"nda uzun yıllardır çarşı içerisinde hizmet veren Halkbank Şubesi, bugün Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki yeni yerinde hizmete girdi.
Yeni binasına taşınan Halkbank"ın açılışına Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Halkbank İzmir 2. Bölge Koordinatörü Atalay Tarduş, Operasyon Müdürü Orhan Çatkın, Ticari Krediler Müdürü Mehmet Tokmak, Bireysel Krediler Müdürü Murat Erdoğan, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Halit Şakar ve Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek"in yanı sıra çok sayıda katıldı.
Açılış kokteyli öncesi bir konuşma yapan İzmir 2.Bölge Koordinatörü Atalay Tarduş, yeni binada yeni olanaklar ile müşterilerine daha iyi hizmet vereceklerini söyledi. Tarduş"un ardından konuşan Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen de Kuşadası"na yakışır bir bina hazırladıkları için emeği geçen herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından bankanın açılış kurdelesini İzmir 2.Bölge Koordinatörü Atalay Tarduş, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Şakar birlikte kesti.