Yaz sezonun son günlerini yaşayan Didim"de şu günlerde yazlık meyve ve sebzeler hala pazar tezgâhlarda yerini alırken, Ramazan ayının da sona ermesinin ardından pazardaki hareketlilik de gözlerden kaçmadı. Yazın vazgeçilmesi karpuz ve kavun ise tezgahlarda tane bazında satışa sunulurken, kavun ve karpuz fiyatları 50 Kr ila 2 TL arasında değişti.
Vatandaşın sofrasından eksik etmediği domates kilosu 1TL"den, Patates 1TL"den, biber 2 TL"den soğan 1-1,5 TL2"den satışa sunarken, meyvelerden elmanın kilosu 1 TL"den, üzümün 1-2 TL"den sebzelerin ise kilosu 1ila 3 TL arasında tezgahlarda yer aldı.
Didim Halk Pazarındaki hareketliliğin pazarcı esnafını az da olsa sevindirirken, fiyatlarının makul seviyelerde olmasına rağmen halkın yine bütçesine göre alış verişi tercih ettiği görüşünde birleştiler. Yaşanan bu hareketliliğe rağmen esnafın ise yüzünün pek gülmedi. İlçede yaşayan İngilizlerin de halk pazarına rağbet ettiği ve Didimliler gibi ev alış verişlerini ve giyim alış verişlerini pazardan yaptı.