Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ve 17 İlçenin Halk Eğitim Merkezi Müdürlerinin katılımıyla yapılan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürleri değerlendirme toplantısı Didim’de yapıldı. Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ev sahipliğinde Turizm Lisesinde gerçekleşen toplantıya Aydın İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Özbay, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Sağlam ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürleri katıldı.

Toplantı öncesinde basına bilgiler veren Aydın İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Özbay her ay bir ilçede toplantıların düzenlediğini, Halk Eğitim Merkezlerinin çalışmaları, açılan ve açılması planlanan kursların ile gündemdeki diğer maddeleri görüştüklerini söyledi.

Ana-Kız Okuldayız Kampanyasıyla ilgili bilgiler veren Özbay Kampanyanın Ağustos ayı sonu itibariyle sona ereceğini belirterek 2008 yılı TÜİK verilerine göre kampanyadaki hedefinin yüzde 60 olarak belirlendiğini söyledi.

“ANA-KIZ OKULDAYIZ’DA HEDEF İLK 10”

Kampanyanın Aydın ayağına değinen Özbay, 1 Mart itibariyle Aydın’daki Ana-Kız Okuldayız kampanyasının Aydın’ın il Genelinde 69 sırada yer aldığını söyleyerek “Süreç içerisinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlerimiz stantlar açarak köy köy, kapı kapı dolaşarak kampanyayı halka ulaştırdı. Bu çerçevede İlimiz Aydın 1 Nisan itibariyle 59. sıraya, 1 Mayıs’ta 42. sıraya, 1 Haziran’da 25. sıraya 1 Temmuz itibariyle 21. sıraya yükselmiştir. İlimizin bu anlamda yükselişinde Müdürlerimizin katkısı çok fazla; Hedefimiz de kampanyanın bitimine kadar ilk 10’ girmek” dedi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png