İstediğim takıma da gidebilirim. Ama Beşiktaş"ta kalmayı amaçlıyorum. Şu veya bu kadar para versinler demiyorum” diye konuştu

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan İbrahim Toraman, hakkında yazılan, çizilen transfer haberlerine netlik getirdi. Siyah-beyazlı oyuncu, yönetimle şu ana kadar para konusunda görüşmediğini söyledi, sadece hakkını istediğini belirtti.
Menajeri Ahmet Bulut"un işlerini takip ettiğini dile getiren Toraman, “Hep söyledim ve yine söyleyeceğim; benim öncelikli oynamak istediğim kulüp Beşiktaş. Benimle ilgilenen birçok kulüp var. Ukrayna, Rusya, İspanya ve Almanya"dan menajerimle temasa geçen kulüplerin olduğunu biliyorum. Bonservisim elimde. İstediğim takıma gidebilirim ama ben Beşiktaş"ın kaptanıyım. Bana böyle bir tavır yakışmaz. Kulübümle anlaşmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

"Yaptıklarım ortada"
Sözleşme uzatmak konusunda hem kulübün, hem de kendisinin çıkarları konusunda ortak bir noktada buluşmak isteyen deneyimli oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:
“Benim Beşiktaş"a geldiğimden beri yaptıklarım ortada. Bana sadece hakkımı versinler yeter. Şu veya bu kadar para demiyorum. Takımda en yüksek meblağı alan oyuncuyla aynı parayı da verin demiyorum. Hak ettiğimi versinler yeter. Bu konuda yönetici büyüklerimin adaletinden şüphem yok. Kariyerimi başka bir ülkede değil, Türkiye"de sürdürmek istiyorum. Beşiktaş"ta gerçekten çok mutluyum.” - milliyet