Tuğba Erbil"in Londra"da Önder Fırat ile yemek yerken görüntülenmesi, krizi tırmandırıp boşanmayı kaçınılmaz hale getirdi.

ÜNLÜ şovmen Mehmet Ali Erbil ile oğlu Ali Sadi"nin annesi, beş yıllık eşi Tuğba Erbil, boşanıyor. Aylardır aralarının açık olduğu konuşulan ancak bu söylentileri reddeden ikili, boşanma kararı aldıklarını resmen açıkladı. Tuğba Erbil"in geçen ay Londra"daki Hakkasan adlı restoranda Sezen Aksu"nun eski eşi Önder Fırat"la yemek yerken görüntülenmesinin, bardağı taşıran son damla olduğu iddia ediliyor.
Tuğba Erbil, 19 Ocak tarihli Hürriyet gazetesinde de yer alan bu haberin ardından “Ben Londra"ya kız arkadaşımla 4 günlüğüne tatile gittim. Mehmet Ali, işleri olduğu için bana eşlik edemedi. Önder Fırat"la da Hakkasan"da tesadüfen karşılaştık. Arkadaşlarımızla beraber oturup yemek yedik. Önder, Mehmet Ali"nin yakın bir arkadaşıdır” demişti. Ancak olayın üzerinden bir ay geçmeden ayrılık kesinleşti.

Boşanma kararı aldık

Ünlü şovmen dün boşanma haberini doğruladı. Aile içinde yaşananları basınla paylaşmak istemediğini ama uzun süredir evde huzursuzluk olduğunu belirten Erbil, eşiyle anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdiklerini söyledi ve ekledi: “Henüz dava açmadık ama ayrılık kararı doğru. Boşandıktan sonra çocuklar için aynı evde oturup oturmama konusunda da net bir karara varmadık.”