Spor Toto Süper Lig'deki Gaziantepspor-Bursaspor maçının 62. dakikada tatil edilmesinin ardından, olay sırasında başından yaralanan yardımcı hakem Muharrem Yılmaz'ın ifadesini alan polis, orta hakem ve diğer yardımcı hakemin de tanık olarak ifadesine başvurdu.

Gaziantepspor-Bursaspor takımları arasında oynanan ve yardımcı hakem Muharrem Yılmaz'ın tribünden gelen bir madde nedeniyle kafasından yaralanması üzerine tatil edilen maçın ardından geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olay sırasında elde edilen görüntülerin incelenerek suçluların kimliğinin belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Olayla ilgili görevli cumhuriyet savcısının talimatıyla başından yaralanan ve 2 dikiş atılan yardımcı hakem Muharrem Yılmaz'ın ifadesini alan polis ekipleri, olayın görgün tanıkları orta hakem Deniz Çoban ve yardımcısı Nihat Mızrak'ın da ifadesine başvurdu.

Orta hakem Deniz Çoban ve yardımcı hakem Nihat Mızrak'ın polise verdikleri ifadede, olay sırasında, söz konusu cismin nereden ve kim tarafından atıldığını görmediklerini söyledikleri öğrenildi.

Habertürk