Galatasaray maçının ardından yönetim sahaya indi, hakem Cüneyt Çakır"dan hesap sordu

Demirören, üçüncü gol sonrasında MHK için protesto alkışı yaptı, Oğuz Sarvan"a mesaj gönderdi

Mustafa Denizli de bazı isimlerle yollarının ayrılabileceğini ifade etti, futbolcularına gözdağı verdi

Beşiktaş"ta, Galatasaray yenilgisi sonrası deprem yaşandı. Siyah-beyazlı yönetimin hedefi Merkez Hakem Komitesi, Teknik Direktör Mustafa Denizli"nin hedef tahtası ise futbolcular oldu.
Maçın ardından sahaya inen Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ile yöneticilerden Şeref Yalçın ve Hakan Aksoy, hakem Cüneyt Çakır"a tepki gösterdiler. Soğancıoğlu, “Sizin hatalarınız yüzünden biz tepki görüyoruz. Emeğimize yazık. Rüştü"ye faul yapılıyor golü veriyorsunuz. Arda"ya yapılan penaltı değil. Delgado"yu bu şekilde nasıl atabilirsiniz? Vicdanınız rahat mı?” dediği öğrenildi.
Şeref Yalçın da, “Şerefinizle maç yönettiğiniz için tebrik ederim” dedi.

"Az bile yaptılar"
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de Milan Baros"un üçüncü golünün ardından ayağa kalktı, protesto alkışı yaptı. Galatasaray"ı kutlayan Demirören, açıklamasını 25 Aralık Perşembe günü yapacağını dile getirirken şunları söyledi: “Cuma günü Fenerbahçe maçında başlayan, ardından Trabzonspor ve bugün de bizim maçımızda devam eden hakem hataları sonrası MHK Başkanı Oğuz Sarvan"ın iyi düşünmesi lazım.”
Demirören, karşılaşma sonrası siyah-beyazlı yöneticilerin hakeme tepkilerinin sorulması üzerine, “Az bile yaptılar” cevabını verdi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de, yedikleri gollerin kendilerine yakışmadığını belirtti, “16 maç sonra ara dönemi böyle bir geceyle kapamak istemezdim. Büyük takım gibi hücuma çıkarken, büyük takım gibi bitiremedik” diye konuştu. Futbolcularına da gözdağı veren Denizli, “Bazı oyuncular devam etmek istiyorsa, benim istediklerimi mutlaka yapmak zorundalar. Şampiyonluğu aklında çok yaşamayan, büyük takımda bulunduğunun farkına varamayan oyuncularla yola devam etmeyeceğim” dedi.
“Benim adım Mustafa Denizli, bu takım da Beşiktaş ise, ikinci yarının ilk 10 hafta içinde neler yapabileceğimizi tüm Türkiye görecek” diyen Mustafa hoca, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bazılarının uyarılmaya ihtiyacı var. Şampiyonluk hissedilerek kazanılır. Bu Beşiktaş ile bu takımın ne kadar onur sahibi olduğunu, kupa maçlarıyla birlikte göstereceğiz.”
Öte yandan Beşiktaşlı 20 kadar taraftar Ümraniye Tesisleri"ne gitti, yönetim aleyhine tezahürat yaptı.