Aydın temsilcisi olarak katıldığı 3. lige terfi maçlarında Denizli Konakspor"a 1-0 yenilerek elenen Kuşadası Gençlikspor"da büyük üzüntü hakim. 3. lig hayallerini ilk maçta kaybeden Kuşadası Gençlikspor"da yenilginin tek sorumlusu olarak maçın hakemi Osma Koca gösterildi.
Manisa"nın Turgutlu ilçesine bağlı Aşağı İsaçoban Beldesinde oynanan Kuşadası Gençlikspor-Denizli Konakspor 3. lige terfi maçı, 41. dakikada kazanılan penaltıyla 1-0 Denizli Konakspor"un lehine sonuçlandı. Maçtan sonra hakeme büyük tepki gösteren Kuşadası Gençlikspor"lu futbolcular, aleyhlerine verilen penaltının doğru bir karar olmadığını belirterek, “Hem aleyhimize çalınan penaltı, penaltı değildi. Hem de ikinci yarıda iki net penaltımız verilmedi. Ayrıca, tek kale oynamamıza rağmen maçın hakemi tüm ataklarımızı bilinçli şekilde başlamadan bitirdi" diye tepki gösterdiler.
Kuşadası Gençlikspor Kulübü Başkanı Erol Soysal ise bir yıllık emeklerinin ve 3. lig hayallerinin maçın hakemi Osman Koca tarafından çalındığını ileri sürdü. Kuşadası Gençlikspor Başkanı Erol Soysal, "Maçın hakemi resmen bizi katletti. Alın terimiz çalındı. Elbette üzgünüz. Koca bir sezon emek verdik ancak rakibimize değil hakeme elendik. Bizi yalnız bırakmayarak maça gelen tüm Kuşadalılara teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sezon tekrar 3. lige çıkmak için mücadele edeceğiz" dedi.