Edinilen bilgilere göre olay, Ümraniye Kazım Karabekir Mahallesi Bıçakçılar Sitesi"nde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Türk Telekom'da teknisyen olarak çalışan Hayrettin Uzunöner (41), 8 ay önce eşini terk ederek konfeksiyon işçisi Sevgi Ermiş ile yaşamaya başladı. Sürekli kavga ettikleri öğrenilen çift akşam saatlerinde kavga etmeye başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ermiş, ruhsatsız tabancayla Hayrettin Uzunöner'i göğsünden vurarak öldürdü.

Ermiş olay yerinden kaçarak polise teslim olurken silahla vurulan Uzunöner için komşuları ambulans çağırdı. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen Uzunöner hayatını kaybederken Ermiş"in ilk ifadesinde cinayeti Uzunöner"in kendisine hakaretler ettiği için işlediğin iddia ettiği öğrenildi.

Uzunöner"in cesedi polis ekiplerinin ve savcının incelemesinin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı haber alan Uzunöner'in yakınları gözyaşına boğuldu. Eşinden ayrılan Ermiş'in 7 çocuk annesi olduğu ve sürekli alkol kullandığını iddia edilirken öldürülen Hayrettin Uzunöner'in de 2 çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

Milliyet