Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Ramazan Baş’ın karşıladığı Hakan Şükür dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Türkiye gibi büyük ve güçlü bir ülkede engelliler için hala sıkıntılar yaşandığına dikkat çeken Ramazan Baş, “74 milyon nüfusa sahip bir ülkede hala omurilik felçlileri için tam teşekküllü bir rehabilitasyon merkezi yok. Sayın İbrahim Tatlıses’in ekranlarda yaptığı çağrıya biz de katılıyor ve kendisi ile birlikte bir rehabilitasyon merkezi inşaatı için çalışma yapmak istiyoruz. İstanbul Üniversitesi ile daha önce yapmış olduğumuz görüşmelerle yer konusunda sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyoruz. Siz değerli milletvekilimizden de bu konuda desteklerinizi beklemekteyiz” dedi. Ayrıca dünyada engellilerin özgürce seyahat edebildiğini dile getiren Ramazan Baş, Türkiye’de engellilere uygun bir otel inşaatı için de Hakan Şükür’den destek sözü aldı.

İstanbul Milletvekili Hakan Şükür ise, “Ben kişisel olarak nerelere ulaşabiliyorsam sizlerin yanında olmak için çabalayacağım. Özellikle hastane ve otel projeleriniz Türkiye’nin mutlak ihtiyacı olan projeler. Ben eminim ki bu konuda hem hükümetimiz elinden geleni yapar hem de işadamlarımız. Sizler adına bu konuların takibini yapmak benim için mutluluk olur” dedi.

Hakan Şükür ayrıca engellilerin spor çalışmalarına katılımı için bakanlık bazında çalışma yürüttüklerini belirterek, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile işbirliği içerisinde engellilere spor yapmaları için tüm güçlerini seferber edeceklerini belirtti.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin üye kampanyasına da katılan Hakan Şükür, üyelik formunu imzaladı. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Ramazan Baş, “Ayda iki lira aidatla binlerce engellinin özgürce hareket etmesini, meslek sahibi olmasını ya da hayatında ilk defa tatile gitmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken www.tofd.org.tr adresinden üye olmanız” dedi. Hakan Şükür kendisinin ve ailesinin TOFD’ye üye olması için elinden geleni yapacağını belirtti.