Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Teknik direktör Rijkaard'ın yerine Hagi ile Hakan Şükür ile anlaşmaya varıldığı iddia edilirken, bir diğer iddia da Hagi değil Hikmet Karaman'a yoğunlaşıldığı yönünde. GELİŞMELERİ İZLİYORUZ...12:19 | 19 Ekim 2010
Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Georghe Hagi ve Hakan Şükür ismi sabah saatlerinde bir anda ortaya çıktı. Galatasaray'ın teknik direktörlük konusunda son kararını bugün ya da en geç yarın açıklaması bekleniyor.
Galatasaray'da Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard ile yaşanması beklenen ayrılığın ardından teknik patronluk için adaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
NTVSpor haber müdürü Haluk Yürekli'nin son dakika gelişmesi olarak verdiği habere göre; Galatasaray'da teknik direktörlük için yüzde 99.9 Georghe Hagi, sportif direktörlük için ise yüzde yüz olarak Hakan Şükür'ün ismi belirlendi ve Şükür kesin bir şekilde görevi kabul etti.
Hagi'ye G.Saray'ın bir teklif yaptığı, Tugay Kerimoğlu'nun ise Hagi'nin yanında yer almayacağı ifade edildi. Aynı haberde sarı-kırmızılı takımda alternatiflerden biri ise Hagi'de son dakika pürüzü çıkması halinde Tolunay Kafkas olduğu açıklandı...
Lig TV: Hagi değil Karaman
Lig TV'nin haberine göre ise; Hakan Şükür ile anlaşmaya varıldı ancak Hagi'ye teklif yok. Bir numarada Hikmet Karaman var. Kulüpten gelen bilgiler Hikmet Karaman seçeneğinin daha kuvvetli olduğu yönünde. Ancak Karaman'ın gelişinin Manisaspor'a bağlı olması sorun oluşturuyor. Hikmet Karaman ile ile 3 yıllık sözleşmesi olan ve çok başarılı bir çizgi yakalayan Ege temsilcisi, kurt teknik adamı bırakmaya yaşanmıyor. Galatasaray Yönetimi bu sorunu çözmeye çalışıyor.