Hakan Aysev, yeni çıkarttığı pop albümü ile birlikte dikkat çekmeye başladı. 'Pop albümünü opera daha çok dikkat çeksin diye yaptım" diyen Hakan Aysev, forma girmek için de sıkı bir diyet uyguluyor. Pop sanatçılarının seksi görüntüler sergilediğini söyleyen Hakan Aysev, "Ben tabii ki bu kadar seksi görünemem. Sırtımı açıp dans edemem ama pop söylüyorsanız görüntü önemli. Bende bunun için form tutmaya karar verdim. Sıkı bir diyet uyguluyorum. 8 kilo verdim. Perhiz devam ediyor" dedi.

Hakan Aysev, pop sanatçılarının süslerine püslerine çok düşkün olduğunu söyleyip, "Erkek popçular gömleklerinin düğmelerini göbeklerine kadar açıp takıp takıştırıyorlar. Şarkıyı mı dinleyeceğiz, onların kıvrak hareketlerini mi izleyeceğiz diye şaşırıyoruz. Tabii ben pop albümü yaptım diye öyle kılıktan kulağa gireceğim düşünülmesin" diyerek kiloyu biraz daha pop söylerken estetik durabilmek için verdiğini belirtiyor.

Hakan Aysev yeni albümüyle ve yeni görüntüsüyle ilk defa 28 Nisan Salı akşamı İstanbul Joly Joker Balance"da albümündeki parçaların yanı sıra, aryalardan napolitenlere, türkülerden Türk Sanat Müziği"ne uzanan geniş bir yelpazede sevenlerine keyifli bir gece yaşatacak.

Gazeteport