HAK HUKUK ADALET SÖZÜNDEN SAYIN FATİH ATAY NE ANLIYOR?

CHP Türkiye’de HAK –HUKUK –ADALET felsefesini adeta zihinlerimize Sn. Kemal Kılıçdaroğlu mıh gibi kazımıştır. Herhangi bir şey olduğunda “Adalet Mülkün Temelidir” dediğimiz gibi hak-hukuk-adalet sözlerini de söylüyoruz.

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay kardeşimi severim.

Ancak son zamanlarda güç zehirlenmesine uğradığını görüyorum.

Halbuki benim bildiğim Sn. Fatih Atay adildir, sevecendir, kapısı herkese açıktır, vefalıdır, sözünün eridir.

Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun her yerde yerleştirdiği HAK HUKUK ADALET sözü için yüzlerce km yol yürümüş, bu kavram CHP’nin vazgeçilmez felsefesi olmuştur.

Başkan Atay’ın Aydın ilinde minimum 700 milyon dolar yatırımı olan bir firmanın dilekçelerini kabul etmediği firma yetkililerince ifade ediliyor.

Bu firma yapacağı inşaat işlerine devamlı mühür vuruluyor. Firma idare mahkemesine gidiyor iş durdurma kararını İDARE MAHKEMESİ belli bir süre vererek iptal ediyor.

Ancak Efeler Belediyesi imalatın mühürlenmeyeceğini bile bile gidiyor inşaatı tekrar mühürlüyor.

Velhasıl HAK HUKUK ADALET ve ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR ifadesi Efeler Belediyesi tarafından tanınmayacak hale geliyor.

Ben bu konulardan Sayın Fatih Atay’ın haberi olduğunu sanmıyorum.

Fatih Atay, kendisi hukukçudur, ne olursa olsun hukuk yolundan ayrılmayacağını yakinen biliyorum.

Yukarıdaki konuyu arzu ederse yüz yüze kendisine anlatırım. Benim tavsiyem her zaman hukuk bana, ona, buna lazım olduğu gibi Sn. Fatih Atay’a da lazım olacaktır.

Ayrıca, jeotermaller bu ülkenin milli enerjisidir yabancı şirketlerin ve kartellerin DOĞAL gazı ile üretilen enerji yerine jeotermallerin ürettiği enerjiye göre 7 misli pahalı olan DOĞAL GAZ SANTRALLARI yerine JEOTERMAL ENERJİNİN, GÜNEŞ ENERJİSİNİN RÜZGAR ENERJİSİNİ SU ENERJİ SANTRALLARIN desteklenmesi gerekir. Kötü üretim var ise hep birlikte eleştirelim.

AKSİ TAKDİRDE YABANCI PETROL KARTELLERİNİN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPMIŞ OLURUZ.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ RIZA POSACI

18.01.2020 Pazar günü sayın Rıza Posacı ile yaptığımız canlı yayın videosunu www.aydinpost.com dan izlemenizi tavsiye ederim.

Özellikle Didim Balıkçılık Organize sanayi ihtisas bölgesi ile yaptığı çalışmalar çok ilginçti. Yapılacak alan 10 bin dönüm civarında hazine alanıdır. Bazı açık gözler buraları ele geçirmek istiyorlar. Biz denizdeki balık çiftliklerini mutlak surette karada yapacağımız bu balık organize bölgesine alacağız.

Şu anda Didim’de bulunan tüm turizm tesislerin birçoğu pis sularını denize deşarj ediyorlar önce bu turizm şirketleri bunları düzelsinler.

Didim Belediye Başkanı, Didim’de ne yapmış ki de halkı devletin önüne çıkarıyor kendisi önce Didim’deki çarpık yapılanmayı düzeltsin.

Biz ekonomik ve ihracata dönük halkı içine alan ve halkı zenginleştirecek Türkiye’de ana besin kaynağının üretilerek halkımıza ulaştırılmasını sağlayacağız . Didim bizim göz bebeğimizdir.

Didim turizm sanayisi ve balıkçılık sanayisi ile müreffeh hale gelecektir. Bunu da AK Parti iktidarı olarak biz yapacağız.

Jeotermaller ile ilgili olarak bu milli enerjinin arkasındayız bugün İtalya’nın TOSKANO bölgesi jeotermal ile ısıtılıyor soğutuluyor. Toskana bölgesi tarımı üzümü şarabı zeytini ile meşhurdur onlarda jeotermali bu bölgede kullanıyorlar. Hem de bizim teknolojimizin aynısı ile Yeni Zellanda aynı Amerika birçok yerde jeotermal kullanılıyor. Eğer jeotermal ile şikayet var ise oturalım jeotermal firmaları ile DİYALOĞ kurarak gerekli önlemlerimizi alalım, şehirlerimizi jeotermal ile ısıtıp soğutalım.

Mesela Buharkent Belediyesi, jeotermal firması ile konuşmuş. Bu konuda yetkili olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ile konuşup eğer müsaade alabilirse şehrini jeotermal ile ısıtıp soğutacak.

Aydın Valisi, eğer Özlem Çerçioğlu uygun görür ise özellikle Efeler, İncirliova, Germencik’in ısıtılıp soğutulacaktır diyor Aydın Valimiz.

Yeter ki Sayın Özlem Çerçioğlu bu öneriyi ve diğer ilçe başkanları kabul etsinler. Doğacak masraflar için de biz gereken her türlü yardımı yaparız diyor, Aydın AK Parti Milletvekili Sn. Rıza Posacı..

  • Aydın Şehir Hastanesi önümüzdeki yıl 1000 yataklı olarak ihale olacak.
  • Aydın-İzmir hızlı treni için yapılacak. Selçuk Tünel ihalesi önümüzdeki yıl yapılacak. Bu bittiği an Aydın –İzmir Hızlı treni 25 dakikaya düşüyor, o zaman Aydın havalimanını yapmaya gerek yok. Ancak Aydın havalimanı kargo için olabilir buna da İzmir lobisi karşı çıkıyor.
  • Biz organize sera bölgelerimizi faaliyete geçirdiğimizde ihracat için Aydın Havalimanına ihtiyacımız var.
  • Aydın – Denizli otoyolu ihalesi için çalışmalar devam ediyor biz de takip ediyoruz.

İNYA GERMENCİK

Değerli Okuyucularım Aydın ilinden dünya pazarlarına hangi marka çıkıyor ise ben o markanın savunucusuyum. Germencik Belediye Başkanı Sn. Fuat Öndeş, İNYA ile hem tüccarın hem Germencik köylüsünün önünü açıyor. Tüccar ile yarışmak değil, mesele İNCİR üreticisinin önünü açmak. Tüccarın önünde çiftçiyi korumaktır.

Bu sene Toprak Mahsulleri ofisi incir alımına girdi piyasa toparlandı. 

Geçen hafta BİM’in büyük tedarikçilerinden Sn. Gökhan Göksel’i Germencik’e getirdim. Sayın Fuat Öndeş ile görüştürdüm.

Bugün Türkiye’de 10 bin mağazası var BİM’in. Bu 10 bin mağazada 100 kg incir verilse inanılmaz başarı sağlanır.

Sayın Fuat Öndeş, Özlem Hanımın açtığı yolda gidiyor, kendisini kutluyorum.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BAYAN  VOLEYBOL TAKIMI VE VAKIFBANK

Değerli okuyucularım, Sayın Özlem Çerçioğlu, Aydın bayan voleybol takımını burada, Arkas eski Menejeri Koçarlılı Aydın Lisesi mezunu Yaşar Ergun ile kurdu. Bu oluşum Özlem hanımın eseridir. Aydın halkına da voleybolu sevdirmiştir.

Bu Pazar günü Sayın Özlem Çerçioğlu’nun daveti ile maça gittim.

Aydın Büyükşehir karşısında DÜNYA ŞAMPİYONU VAKIFBANK vardı. Ama kızlarımız VAKIFBANK’tan bir set almayı başardı. Maç Vakıfbank’ın üstünlüğüyle sona erdi.

Hiç Önemli değil. Bu takım idarecileri çok amatör bunun yerine profesyonel yöneticiler olsa takım daha iyi olurdu. Artık günümüzde bu konular profesyoneller le yürüyor. CHP İLÇE BAŞKANI İLE bu konu yürümez.

Tribünler hınca hınç minnacık kız çocukları ile doluydu. Koro halinde milli takımın as oyuncusu MELEK BOZ diye tezahüratlarını duymalıydınız. İşte bu minik voleybol seyircileri, Özlem ablalarına minnetlerini sunuyorlardı adeta.

Maçı izlemeye gelen Ak Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’ya Özlem Hanım yerinden kalkarak nezaketle “Hoş Geldin” dedi. Rıza Bey de giderken nezaketle Özlem Hanımın elini sıkıp kutladı.

Aydınlılar bu tabloyu mutlulukla izledi.

Bize Türkiye’nin en meşhur kadın voleybol takımlarını seyrettiren Sayın Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum, Aydın halkı adına.