%100 Futbol'da Rıdvan Dilmen, Galatasaray Teknik Direktörü Hagi'nin kaybetmek için her şeyi yaptığını söylerken, gereksiz oyuncu değişiklikleriyle bu sonucu aldığını belirtti.

%100 Futbol'da Güntekin Onay ile Rıdvan Dilmen Ankaragücü-Galatasaray maçını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, Galatasaray Teknik Direktörü Hagi'nin maçı kaybetmek için her şeyi yaptığını belirtirken, Rumen teknik adamın oyuncuların yeriyle çok oynayarak bu sonucu aldığını söyledi.

Galatasaray'ın ilk yarıda iyi bir oyun sergilediğini söyleyen Dilmen "Ankaragücü, Galatasaray'ı daha önce tarihinde bir sezonda iki kez yenmemiş. Bu sezon öyle oldu. Galatasaray mazisine çok ilginç rekorlar ekliyor. Tabii ki oyuncu değişikliği bir maçı çok etkileyemeyebilir. Bugün maç 2-1 de bitebilirdi.

Biz yine aynı şeyleri konuşacaktık. Öyle bir olay oldu ki oyuncu değişikliklerine kaldı ihale... Fakat futbol öyle bir oyun ki yanlışları kabul etmiyor.Aynı anda tokadı yiyorsunuz. Maç 2-1 bitse de aynı hataları yapmıştı Hagi. Aslında taraftar Hagi'yi çok seviyor. Yönetim de onla birlikte hareket ediyor. Ancak Hagi de gitmek için çok uğraşıyor. Bu kadar panik. Bu takımda bir de top oynadı.

4 tane sol taraf oyuncusuyla maç oynuyorsun maç boyunca. Herkesi oynatıyor. Culio oynadı, Stancu oynadı, Kewell oynadı, Pino oynadı. İlk yarıda Galatasaray iyi futbol oynadı, neden durup dururken çeviriyorsunuz maçı? Niye Pino çıkar mesela?. Niye bu kadar oynarsınız takımla?" şeklinde konuştu.

Ntvmsnbc