Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, izinli olarak gittiği ülkesinde yönetimin kendisine herhangi bir bilgi vermediğini belirtti, çarşambadan itibaren görevine devam edeceğini söyledi.

Galatasaray'daki geleceği, Fenerbahçe yenilgisiyle zora giren teknik direktör Gheorghe Hagi, "Takıma 3 gün izin verdim, çarşamba günü Florya'dayım" diyerek ayrılmayacağını açıkladı. İki günlüğüne ülkesine giden ve Romanya'daki dostlarına sarı-kırmızılı takımdaki geleceği hakkında çarpıcı bilgiler veren Rumen teknik adam, yönetim tarafından kendisine bilgi verilmediğini ve bu yüzden sözleşmesini tamamlamayı umduğunu söyledi.

Fenerbahçe maçında etkili futbol oynadıklarına dikkat çeken Hagi, sözlerini şöyle sürdürdü:

"75 dakika maça hükmeden, pozisyonlara giren takım bizdik. Oyundan düşmemizin nedeni, yapılan değişiklikler gösteriliyor. Ama Kazım çıkmadan önce sakatlanmıştı. Yoksa onu oyundan almak gibi bir niyetim yoktu. Arda ise fizik olarak hazır olmadığı için maça başlamadı. Ancak girdikten sonra onun kötü oynadığını kim söyleyebilir? Stancu-Kewell değişikliği de öngördüğümüz bir şeydi."

Maçın gidişatıyla ilgili de konuşan Hagi, "Duran toplarla ilgili aldığımız bütün önlemlere karşın Semih'i boş bıraktık. Alex'in golü ise gerginliğin ve üzerimizdeki baskının bir sonucuydu" yorumunda bulundu.

Bu arada Hagi'nin ligin son 8 haftası için takımda geniş kapsamlı revizyon düşündüğü, ancak yönetimin Rumen hocanın bu talebine olumsuz yanıt verdiği ortaya çıktı.

Mali kongre sonrası yeni sezon için hoca ve transfer konusunda ayrıntılı değerlendirme yapacak olan Adnan Polat'ın ilk görüşmesini Gaziantep'in başarılı çalıştırıcısı Tolunay Kafkas ile yapacağı öğrenildi.