Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Antrenmana tedavileri süren Ferrari ve Hakan katılmazken, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan kaleci Rüştü, ilk kez takımla birlikte antrenmana çıktı. Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova maçında burnu kırılan ve 21 Aralık'ta ameliyat olan tecrübeli file bekçisi kupa maçında oynamasının zor olduğunu ancak önümüzdeki hafta başlayacak olan Turkcell Süper Lig'in ilk maçında oynayabileceğini söyledi. Antalya kampında çok iyi hazırlandığını ve kendisini iyi hissettiğini söyleyen Rüştü, "Takım olarak zor bir dönemden geçiriyoruz. Hafif ağrılarım var ama lig başlayana kadar onlar da geçer. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız lig maçına kadar hazır olurum" dedi. Rüştü ligdeki Bursa maçında da sağ üst adalesinden de sakatlık yaşamıştı.

Başkan Demirören strese girdi

Yaklaşan kongre heyecanı ve futbol takımının aldığı kötü sonuçlar başkan Yıldırım Demirören'i strese soktu. Demirören'in stres sebebiyle boynunda çıban çıktı. Küçük bir operasyon geçiren Demirören dün öğleden sonra da Bodrum'a giderek Beşiktaş derneklerine yeni dönemdeki projelerini anlattı. Demirören bugün de İzmir'deki derneklerle bir araya gelecek.

Beşiktaş Ferrari'yi arıyor

Ligin ilk yarısını 32 puanla 5. sırada tamamlayan ve bu periyotta kalesinde sadece 10 gol gören Beşiktaş, Ferrari'nin sakatlığı nedeniyle defansta zor günler geçiriyor. Siyah-beyazlılar, Bursaspor maçında İtalyan futbolcunun sakatlanıp, oyundan çıkmasının ardından 2-1 galibiyetten, 3-2 mağlubiyete düşerken, daha sonra oynadığı 5 maçta kalesinde ise 12 gol gördü./yeni şafak