Prof. Öz'ün oğlu ve gelini

'OĞLUM MEHMET HAFTADA 4 KEZ YAPAMAZ!'
Dünyaca Ünlü Türk Kalp Cerrahı Dr. Mehmet Öz'ün babası Prof. Mustafa Öz, Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Kısa Devre' Programı'nda söylediği sözlerle izleyenleri ekrana kilitledi.



Ünlü doktor Mehmet Öz"ün kitabında sağlık için "haftada dört kez seks" önerisine babası Prof. Dr. Mustafa Öz karşı çıktı! Cumartesi akşamı yayınlanan 'Kısa Devre' Programı'nda samimi sözleri ile izleyenleri ekrana bağlayan baba Öz: “Mehmet öyle yazmış kitabında ama ben kendisinin de yaptığına pek inanmıyorum.” sözleriyle şaşırttı.

Kısa Devre'nin sunucularından psikiyatrist Cem Mumcu “Oğlunuz "Sağlıklı çiftlerin haftada dört kez sevişmesi lazım" diyor, siz katılıyor musunuz bu görüşe?” sorusunu 84 yaşındaki Prof. Mustafa Öz'e yöneltti. Baba Öz'ün cevapları ekran başındakileri güldürdü. Baba Öz, oğlunun kitabını henüz okumamış ancak oğlunun 'haftada dört kez seks' önerdiğini duymuş. Bunun üzerine de oğluna tavsiyede bulunmuş.
Baba Öz: "Oğlum dedim, "Bu gibi şeyleri babana sormadan yazma!" Bunun bir yaşı var. Mesela benim karım, artık kardeşim oldu! Şimdi haftada dört kez cinsi münasebet nasıl olacak? Bunu Mehmet"in de yaptığına pek inanmıyorum."

Bu sözleriyle hayret uyandıran baba Öz, usta yazar Çetin Altan'ın bir yazısından da alıntıda bulundu: "Çetin Altan, bir yazısında "Mehmet Hoca haftada dört kez seks yapın diyor, bulduk da yapmadık mı?" diye yazmış. İşin bu tarafını da düşünmek lazım.”

H2