Konserlerinde frikik vermesine alıştığımız Hadise bu sefer hem gazetecileri hem de konseri izlemeye gelen seyircileri şaşırttı. Hadise bu konserinde sahneye pantolonla çıktı.
13. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan Hadise 40 bin kişiyi coşturdu.

Konserlerine giydiği mini etekler ve verdiği frikiklerle damga vuran Hadise'nin son konserinde pantolon giymesi dikkatlerden kaçmadı.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Hadise sevilen şarkılarını seslendirdi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün bu festivale sahne alan sanatçılar halkın oyları ile belirlendiği söyleyerek, "Büyükçekmece halkının tercihlerine her zaman güvenmişimdir. Bu akşamda Hadise hanımın muhteşem performansıyla Büyükçekmece halkı beni bir kez daha tercihlerinde yanıltmadı" diye konuştu.

Sahne şovuyla binlerce Büyükçekmeceliyi kendine hayran bırakan Hadiseyi çok sayıda yabancı konukta izledi. Büyükçekmece'de ilk kez sahne alan Hadise, "Bilseydim daha önceden Büyükçekmece'ye gelirdim. Sanatçıya ve sanata olan saygınızdan ötürü hepinize teşekkür ederim" dedi.

MANİSA'DA OLAY YARATMIŞTI

Manisa'nın ilk alışveriş merkezi Magnesia'nın açılışının ikinci gününde Hadise, giydiği kıyafetle nefes kesmişti. Konser sırasında havanın da azizliğine uğrayan Hadise verdiği frikiklerle manşet olmuştu.

haberler.com