Konserden konsere koşan, firmaların reklam yüzü olan Hadise'yle ilgili bir iddia, "pes" dedirtti! Soyadı gibi 'açıkgöz' olan şarkıcının, gelir vergisi listelerinde yer almaması; dikkat çekiciydi. 
 
Şarkıcı, Türkiye'de kazandığı paralarla daha geçtiğimiz haftalarda kendisine 1 milyon TL'ye Lamborghini Gallardo otomobil almıştı.
 
ŞİRKETİ ORADAYMIŞ!
Belçika vatandaşı olan Hadise, iddialara göre bu durumu vergiden kaçmak için kullanıyor. Ayakligazete.com'a göre; şarkıcı; vergisini cebini doldurduğu Türkiye'ye değil; Belçika'ya, hem de sade yaşayan bir vatandaş kadar ödüyor! Bu iddialar üzerine şarkıcının menajeri de daha şaşırtıcı bir açıklama yaptı: "Hadise, çifte vatandaş. Vergisini diğer vatanı Belçika'ya ödemesi normal. Kendisinin şirketi orada olduğu için tabii Belçika'ya vergi öder."
 
6 AYDA 6 MiLYON TL
Türk sanatçılar içinde Mayıs ve Eylül arasında en çok kazanan isimler belli oldu. Babakuş'a göre; Hadise; verdiği 80 konserle bu dönem arasında 6 milyon 400 bin TL'yi cebine indirdi. Şarkıcı, bu rakamla sanatçılarımız arasında ilk sıraya yerleşti.
 
Konser başına 85 bin TL aldığı söylenen Serdar Ortaç, Mayıs ve Eylül arasında; 45 konser verdi; 3 milyon 825 bin TL'nin sahibi oldu.
 
Eylül ile Mayıs arasında 72 konser verecek olan ve sahne ücreti 70 bin TL'yi bulan Funda Arar, 5 milyon 40 bin TL kazanacak.
 
ÖRNEK ALSIN!
Hadise gibi bir başka ülkede; Almanya'da dünyaya gelen ve çifte vatandaş olan Tarkan; uyanıklık yapmayıp vergisini Türkiye'ye ödüyor.
 
takvim