Her yaz objektiflerden kaçan bu yıl ise bikinili pozlarını göğsünü gere gere twitter sayfasından paylaşan Hadise’nin 67 kilodan 55 kiloya nasıl düştüğünün sırrı ortaya çıktı

Hadise, Mehmet Ali Erbil’in eski baldızı Şeyda Coşkun’un koçluğunda 1 ay 20 gün içinde tam 13 kilo birden verdi. Coşkun “Çok akıllı bir kız, her şeyi aşmış” sözleriyle övdüğü Hadise ile her sabah saat 06.30 gibi uyanıp yürüyüşe çıktığını Milliyet'e anlattı.


Hadise’ye her gün farklı bir kahvaltı yaptırdığını anlatan Coşkun “Bir sabah yulaf yiyor, diğer gün ise omlet... Ya da bir diğer gün peynirli kahvaltı yapıyor. Ama aynı anda hem peynir, hem yulaf vermiyorum. Karbonhidrat ile proteini çok karıştırmıyorum. Bol bol sebze yemeği yediriyorum. Yanında mutlaka yoğurdu oluyor. Mesela bir sabah yulaf yiyorsa, öğlen sebze yemeği ve yanında yoğurt, akşam da ızgara etini yiyor. Ara öğünlerde ise ayran ve bitki çayları veriyorum” dedi.

5 yıl önceye döndü

Her gün mutlaka sabah 06.30’da uyandıklarını belirten Coşkun, “Şu an Bodrum’dayız. Yine Hadise ile her günkü gibi 06.30’da buluşup yürüyoruz. Ayrıca pilates yapıyor. Beraber çalışmaya başladığımzda 67-68’lerdeydi, şimdi 54 - 55 kiloya düştü. Şimdi ise 50 - 51’e düşmeyi planlıyoruz. Çünkü ekranda herkes bir beden fazla göründüğü için 36 görünmek için 34 beden olmak gerekiyor” diye konuştu.

Geçen günlerde Coşkun ile sahilde yürüyüş yaparken Hello dergisinin objektifine takılan Hadise, 5 yıl önce Türkiye’ye geldiğinde de 50 kilo olduğunu anlatmıştı.