Hadise"nin ablası Hülya Açıkgöz kardeşinin müzisyen Sinan Akçıl"la ayrılığını yorumladı: “Hadise bir şeye şahit oldu ve ilişkisini 5 dakikada bitirdi.”

Sibel Can Sulhi Aksüt"le boşanma nedeni olarak “Miami dönüşü gördüğüm şey karşısında şok oldum, bu sır benimle mezara kadar gidecek” diyerek kafaları karıştırmıştı. Aylarca konuşulan bu ithamların bir benzeri de Hadise cephesinden geldi.

Vatan gazetesinin haberine göre, ünlü şarkıcının ablası aynı zamanda menajari Hülya Açıkgöz “Kızkardeşim Sinan"la ilgili bir şeye şahit oldu, gözüyle gördü. O gördüğü şey sonrası da ilişkisini 5 dakikada bitirdi ve basın açıklaması yaptı. Ama o şahit olduğu şeyi açıklamam mümkün değil, asla da söylemem” dedi. Hadise Sinan Akçıl"la ilişkisini geçtiğimiz hafta yaptığı yazılı bir açıklamayla bitirdiğini duyurmuştu. Bu açıklamanın hemen ardından Akçıl"ın Hadise"yi aldattığı ilişkinin de bu yüzden bittiği öne sürülmüştü. Ancak Akçıl bu söylentiyi yalanlayarak “İlişkimiz üçüncü şahıslar yüzünden bitmedi” demişti.

"Sinan"a borçlu değiliz"

Ayrılığın ardından gündeme gelen diğer bir olay da Sinan Akçıl"ın Hadise"ye yeni albümü için verdiği şarkıları geri isteğiydi. Ancak bu iddianın gerçek olmadığı kısa sürede ortaya çıktı. Hadise"nin müzik şirketi olan Seyhan Müzik"in Akçıl"a bestelerin parasını ödediği öğrenildi. Daha önce de Hadise"nin Kahraman albümündeki şarkılar için Pasaj Müzik Akçıl"a yine yüklü miktarda ödeme yapmıştı. Hadise"nin ablası Hülya Açıkgöz bununla ilgili olarak da “Sinan"a bütün şarkıların parası kuruşuna kadar ödendi” dedi.