6 milyon 400 bin lira ile Hadise birinci, 5 milyon 40 bin lira ile Funda Arar ikinci geldi.

İşte diğerleri...

HER GÜN KONSER

HADİSE: Neredeyse haftanın her günü çalışıyor. Eylül sonuna kadar 80 konser verecek olan sanatçı sahne başına 80 bin lira alarak toplamda 6 milyon 400 bin lira kazanacak. Hadise bu yazın en çok kazanan şarkıcı konumuna yükseldi.

FUNDA ARAR: Şu ana kadar 52 konser veren sanatçı, eylül sonuna kadar 20 konser daha vermeye hazırlanıyor. Şu ana kadar 70 bin lira kazanan Arar, 72 konserden toplamda 5 milyon 40 bin lira daha cebine indirecek.

DEMET AKALIN: Polemiklerin kraliçesi Akalın da dur durak bilmeden çalışıyor. Mayıs ayından Eylül sonuna kadar toplamda 70 konser verecek olan ünlü yıldız toplamda 4 milyon 200 bin lira alarak 'en iyi kazananlar arasında' yer alıyor.

VOLKAN KONAK: Konserden konsere koşturan ünlüler arasında başı çekiyor. Eylül sonuna kadar toplamda 55 konser verecek olan Konak, konser başına aldığı 75 bin lira ile 4 milyon 125 bin lira kazanacak.

SERDAR ORTAÇ: Konserlerinde doluluk rekoru kıran ünlü popçu yaz aylarında tatil yapmaya fırsat bulamayan ünlüler arasında yer alıyor. Konser başına 85 bin lira ücret alan Ortaç eylül sonuna kadar toplamda 45 konser vererek 3 milyon 825 bin lira ücret alacak.

SONER SARIKABADAYI: Sevilen şarkıcı eylül sonuna kadar toplamda 45 kez sahne alacak. Konser başına 50 bin lira kazanan Sarıkabadayı 3 ayda 2 milyon 250 bin lira gibi bir servete konacak.

SILA: Son dönemin en beğenilen isimleri arasında yer alan Sıla, konser başına 50 bin lira alıyor. Ünlü popçu eylül sonuna kadar toplamda 43 konser vererek, 2 milyon 150 bin lira kazanacak.

KUTSİ: Konser başına aldığı 32 bin lirayla eylül sonuna kadar 35 konser verecek olan Kutsi, toplamda da 1 milyon 225 bin lira kazanacak.

KIRAÇ: Yaptığı dizi müzikleriyle hayran sayısını arttıran ünlü rockçı eylül sonuna kadar toplamda 27 konser verecek. Kıraç toplamda 945 bin lira kazanacak.

AJDA PEKKAN: Süperstar da bu yaz çok çalışan sanatçılar arasında yer alıyor. Eylül sonuna kadar 25 konser vermesi beklenen Pekkan konser başına 80 bin lira alıyor.