Geçen gün LulzSec Hacker grubuna üye olduğu tahmin edilen 19 yaşındaki bir genç, yetkililer tarafından İngiltere’nin Wickford şehrinde tutuklanmıştı. LulzSec, bu gencin kendileri ile alakalı olmadığını, bu kişinin sadece IRC sunucularda gezdiğini söylemişti.
 
LulzSec, yine de tutuklamaya tepki göstermek adına, kendilerine ihanet eden iki Hacker’ın kimliklerini açığa çıkardı.  LulzSec’in elebaşı olan ve Twitter’da konuşan Sabu, bu kişilerin 19 yaşındaki gencin tutuklamasında önemli bir rol oynadıkları söyledi.
 
Öte yandan Web Ninjas adlı bir grup da geçen gün LulzSec’e savaş açtı. Yaptığı duyuruda LulzSec üyelerini parmaklıkların arasına göndermek için elinden gelen her şeyi yapacaklarını söylediler. 
 
Bu duyuru çok geçmeden Teampoison da LulzSec’e meydan okudu ve ilk tepki olarak LulzSec üyesi olan Joepei’in web sitesini ele geçirdi.
 
Teampoison ve Sabu, Twitter'da birbirilerine sürekli laf atıyorlar. En büyük Hacker’in kim olduğunu ispatlamak için farklı hedefler seçiyorlar. Hatta bazen rakiplerin sitelerini de elde etmek için uğraşıyorlar. Dolaysıyla bu dönemde konu ile ilgisi olmayan ama ilgi çekileceği düşünülen yeni hedeflerin olması muhtemel.  
 
iha