Kuşadası Gazeteciler Derneği, olağan genel kurulu yapıldı.İhlas haber Ajansı (İHA) Kuşadası Muhabiri Zafer Hacısalihoğlu, yeniden Kuşadası Gazeteciler Derneği başkanlığına seçilerek güven tazeledi.
1992 yılında kurulan ve Kuşadası'ndaki gazetecileri bir çatı altında toplayan Kuşadası Gazeteciler Derneği'nin olağan genel kurulu, Güvercinada Caddesi Sahil Ticaret Merkezi'ndeki dernek merkezinde yapıldı. Genel kurulda Zafer Hacısalihoğlu yeniden Kuşadası Gazeteciler Derneği başkanı olurken, dernek yönetim kurulu üyeliklerine ise Bülent Özipek, Zeynep Dağlar, Ufuk Baksi, Özgür Özmavi, Aylin Eser ve Bekir Kaya seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine ise Ali Karapınar, İskender Avcı ve Ali Yelkenli getirildi.
Olağan genel kurulun ardından kendi arasında toplanan Zafer Hacısaihoğlu başkanlığındaki Kuşadası Gazeteciler Derneği'nin yönetim kurulu daha sonra da göreve bölümü yaptı. Bülent Özipek'in başkan vekili, Zeynep Dağlar ve Özgür Özmavi başkan yardımcısı, Ufuk Baksi ise Genel Sekreter ve saymanlık görevlerini üstlendi. Aylin Eser ve Bekin Kaya ise yeni dönemde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak. (iha)