Hollywood'un ünlü aktörü Leonardo DiCaprio ile top model sevgilisi Bar Rafaeli bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkilerinde yeni bir dönemece geldi.

İkili bir kez daha ayrıldı. Onlar her ne kadar bunu "ara vermeK" olarak tanımlasa da çfte yakın bir kaynak "Şimdi ikisi de kendi hayatlarıyla meşgul" dedi.

23 yaşındaki Rafaeli son olarak Genç Hollywood Ödülleri törenine yalnız başına katılmış ve Leonardo DiCaprio ile ilgili soruları yanıtsız bırakmıştı. Öte yandan 34 yaşındaki Leonardo DiCaprio'yu bir otelin barında gören başka bir tanık da o anları şöyle anlattı: "DiCaprio, barın önünde duruyordu ve bütün gece genç bir kızla samimi bir şekilde sohbet etti. Hiç de ciddi bir ilişki sürdürdüğü kız arkadaşı olan bir adam gibi davranmıyordu. "
Ünlü manken Bar Rafaeli'nin bir yakını ise "Bar ilişkiyi biraz daha ciddileştirmek istiyordu. Leo'nun ise bu konuda şüpheleri vardı. Bar, ilişkileri konusunda Leonardo'dan daha hızlı davranmak istedi. Bir çift olarak birlikte hareket etmek istedi. Ama olmadı ve sonunda ayrıldılar" diye konuştu.