Gölgede 40 dereceyi aşan sıcak havada festivalin açılışı saat 17.00'den 18,30'a alındı. Kaymakam Mustafa Esen konuşmasına başlamadan önce aşırı sıcak hava dolayısı ile güneşte kalan izleyicileri gölgede yer açılarak gölgeye gelmelerini istedi.

Aydın’ın Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Beldesi'nde bu yıl 20.'si düzenlenen festivale Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, İlçe Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnakur, Aydın Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Attakka ,Güzelçamlı Belediyesi Başkanı Özkal Yüksel ve beldenin iktidar ve muhalefet meclis üyeleri tam kadro katılıldı. Festivale Aydın CHP Milletvekili Bülent Tezcan, İzmir CHP Milletvekili Aytun Çıray'ın yanı sıra Almanya, Bulgaristan ve Yunanistan'ın çeşitli şehirlerinden belediye başkanları ile meclis üyeleri ve çok sayıda yerli yabancı tatilci katıldı.

Güzelçamlı Demokrasi Meydanı'nda ki açılış öncesinde kortej Güzelçamlı'da Kuşadası Belediyesi bandosu eşliğinde beldede kısa bir tur attıktan sonra Demokrasi meydanında 20 Güzel çamlı Kültür Sanat ve Deniz şenlikleri festivalinin açılışı yapıldı.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png